Τι να κάνεις μέσα στο σπίτι (για παιδιά και έφηβους)!

 

Αυτό το άρθρο είναι για εμάς τους μαθητές που είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας από τότε που έκλεισαν τα σχολεία (έχει περάσει περίπου 1 μήνας και κάτι μέρες).Αν και δυστυχώς αρκετά παιδιά ακόμα και σήμερα βγαίνουν έξω παρά τα μέτρα και όλα αυτά. Οπότε αυτό το άρθρο δεν ενδιαφέρει αυτά τα παιδιά γιατί έχουν να κάνουν πράγματα. Αλλά επειδή είμαστε και εμείς που ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ υπερβολικά θα σας προτείνω πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτές τις δύσκολες μέρες.

1. Άκουσε μουσική αλλά μην ακούσεις αυτά που είναι στα trends.Ψάξε καινούρια τραγούδια για εσένα, καινούρια συγκροτήματα (έχω κάνει ένα σχετικό άρθρο για τους Guns N' Roses αν σε ενδιαφέρει είναι ένα συγκρότημα guns n' roses), καινούριους τραγουδιστές κλπ.

2. Παίξε κάποιο επιτραπέζιο.

3. Κάνε κάποιο παζλ.

4. Διάβασε κάποιο βιβλίο.

5. Κάνε ξεκαθάρισμα (γραφείου,ντουλάπας,παλιών παιχνιδιών,δωματίου και γενικά ότι είναι δικό σου) για να δείξεις στην μαμά σου που τόσο καιρό σε έπρηζε να κάνεις ξεκαθάρισμα ότι η δικαιολογία ''Μαμά δεν μπορώ τώρα έχω δουλεία'' δεν σήμαινε ότι η δουλειά είναι το PC ή το κινητό (ενώ στην πραγματικότητα αυτή ήταν).

6. Κάνε μια ζωγραφιά.

7. Κάνε μια κατασκευή.

8. Προσπάθησε να γράψεις στοίχους.

(ακόμα κι αν δεν είσαι καλός/ή αλλά που ξέρεις μπορεί να είσαι κάποιο ανεξιχνίαστο ταλέντο).

9. Κάνε γυμναστική.

10. Προσπάθησε να μάθεις μια γλώσσα.

11. Προσπάθησε να μάθεις βασικές λέξεις στην νοηματική.

12. Δες ταινίες σου προτείνω να δεις το Life is beautiful και το Braveheart ( το Braveheart αν είσαι άνω των 8 καλύτερα να το δεις).

13. Δες σειρές.

14.Παίξε κάποιο μουσικό όργανο (αν έχεις) είναι πολύ καλή ευκαιρία για να εξασκηθείς.

15. Ψάξε για αρχαίους πολιτισμούς ή για εσένα που δεν σου αρέσει η ιστορία ψάξε την ιστορία ενός τραγουδιστή ή κάποιου συγκροτήματος.

 

Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο γράψε το  στα σχόλια.

Ελπίζω να σε βοήθησα να βρεις να κάνεις κάτι και μην ξεχνάς μια λέξη......

 

ΕΛΠΙΔΑ!

 

THE END

Leave a Reply