Loading...
Άλλαόλα τα άρθραΤο ήξερες?

3 πράγματα που ίσως δεν ήξερες σε τι χρησιμεύουν

Αυτό είναι ένα άρθρο για πράγματα που ΊΣΩΣ δεν ξέρατε σε τι χρησιμεύουν. Δηλαδή δεν ξέρεις το λόγο της υπαρξής τους στο προϊόν που έχεις αγοράσει ή και στο ίδιο σου το σώμα!!! Και τι εννοώ;;;Π.χ Γιατί το καπάκι του στυλό έχει τρύπα;;; Αν διάβασες το άρθρο ως εδώ γράψε το γράμμα χ.Μετά από μια έρευνα στο δυαδίχτιο, και κάποια που τα ήξερα ήδη, αλλά σαν τρικ, σας παρουσιάζω...

3 πράγματα που(ίσως)να μην ξέρατε σε τι χρησιμεύουν.

  1. Γιατί το καπάκι του στυλό έχει τρύπα;;;

Μμμμμ...για να δούμε!

Η αλήθεια είναι...πολύς κόσμος πιστεύει πως η τρύπα στο καπάκι των στυλό υπάρχει για να βοηθά να μην στεγνώνει το μελάνι ή για να αποφευχθεί κάποια διαρροή λόγω πίεσης. Ωστόσο ο πραγματικός λόγος είναι για να μειωθεί ο κίνδυνος της ασφυξίας. Έτσι, αν ένα παιδί καταπιεί κατά λάθος το καπάκι, η τρύπα αποτρέπει τον αεραγωγό από το να φράξει εντελώς.

 

   2.Σε τι χρησιμεύουν πια οι φούντες στα σκουφάκια;

Σε τι χρησιμεύουν πια!!!

Στις ημέρες μας οι φούντες υπάρχουν σε πολλά σκουφάκια και θεωρούνται διακοσμητικό στοιχείο. Όμως, οι φούντες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα καπέλα των Γάλλων ναυτών του 18ου αιώνα. Τα πλοία της εποχής είχαν στενούς χώρους με χαμηλά ταβάνια και οι φούντες έπαιζαν σημαντικό ρόλο για την προστασία του κεφαλιού από το χτύπημα στο πλοίο.

Τότε άρχισαν να χρησιμοποιούνται και στο στρατό σε διάφορες χώρες. Το χρώμα και το σχήμα της φούντας υποδείκνυε και το είδος των στρατευμάτων. Τώρα είναι απλώς διακοσμητικό. Ωστόσο, σε περιοχές με χαμηλά ταβάνια μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες.

3.Σε τι χρησιμεύει το μπλε κομμάτι της γόμας;;;

Όλοι κάποτε δεν νομίζαμε πως το μπλε της γόμας ήταν για το στυλό;;; Και όταν προσπαθούσαμε να σβήσουμε το στυλό απλά σκιζόταν το χαρτί. Και ήρθα εδώ να σας αποκαλύψω την μεγάλη αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως το μπλε κομμάτι δεν είναι  για να σβήνεις το στυλό, αλλά είναι για να σβήνεις τις πιο σκληρές επίφανειες. Καταλάβατε, όλοι μας η ζωή ένα ψέμα.

               Άρθρα που ακολουθούν

          20 Πράγματα που δεν ήξερες για τα e-moji

10 σπαζοκαιφαλιές που μόνο το 10% μπορεί να το λύσει

10 από τα πιο δύσκολα διλήμματα.

5 πράγματα που μπορεί να κάνει το Mesenger

                                                                   και κάποιες άλλες εκπλήξεις!

5 comments
  1. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

    Ουάου!!!! Είναι πολύ εντυπωσιακό το πως πολλά πράγματα που νομίζαμε ότι χρησιμεύουν σε κάτι έχουν φτιαχτεί για κάτι εντελώς διαφορετικό!!!!!

  2. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    Ποτέ δεν είχα σκεφτεί όλα αυτά, ούτε που τα είχα φανταστεί!Μόνο για την γόμα ήξερα!χ…..Ανυπομονώ για τα νέα άρθρα!Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα επόμενα θέματα!

Leave a Reply