Για τα μπισκότα δουλεύουμε με το χέρι το αλεύρι με το Βιτάμ Βούτυρο, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το αλάτι, μέχρι να αρχίσει να ενσωματώνεται το Βιτάμ. Προσθέτουμε, σταδιακά, το γάλα και την κρέμα γάλακτος, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσέχουμε, να μην δουλέψουμε πολύ το μείγμα. Απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα σε πάχος 2 cm, καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Κόβουμε σε 12 τετράγωνα ή στρογγυλά κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 18-20 λεπτά.
Κόβουμε τις φράουλες σε τέταρτα και τις μαρινάρουμε με τη ζάχαρη και τον δυόσμο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη άχνη σε σαντιγί.
Σερβίρουμε τα μπισκότα με τις φράουλες και τη σαντιγί.Είναι πεντανόστημα!
ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Τέλεια και πρέπει να είναι και πεντανόστιμα !!!Καλό μήνα για εχθές!!!!
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ
Φαίνονται πραγματικά πεντανόστιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!