Λίγα λόγια για το Fatsabook…

Καλώς ήλθατε στο Fatsabook! Ένα δυναμικό χώρο που δημιουργήθηκε για το μάθημα των Αγγλικών στο Δημοτικό και έχει ως βασικό σκοπό να παρέχει μια εκπαιδευτική, διαδραστική και αξέχαστη εμπειρία στους μαθητές μου, και όχι μόνο!

Εδώ οι μαθητές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα Αγγλικά με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους και να κάνουν επανάληψη τη γραμματική μέσα από ενδιαφέροντα θέματα, τραγούδια, βίντεο και πολύ παιχνίδι!

Ακόμη, είναι ένας χώρος όπου μπορούν να δουν τις δικές τους δημιουργίες, να συμμετέχουν σε συζητήσεις, να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις ενθαρρύνοντας έτσι την αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Εύχομαι μέσω του Fatsabook να ενισχύσω το ενδιαφέρον των μαθητών για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας και να προσφέρω ευκαιρίες για ενεργό συμμετοχή, αυτομάθηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων και δημιουργική έκφραση

Έχοντας έναν τέτοιο χαρακτήρα, η ιστοσελίδα παρέχει πλούσιο περιεχόμενο που θα ανανεώνεται συνεχώς, θα εμπλουτίζεται με νέα θέματα, δραστηριότητες, διαδραστικά παιχνίδια και συζητήσεις ανάλογα με τις ανάγκες των ίδιων των μαθητών! Enjoy!

 

Η εικόνα από freepik.com.

Leave a Reply