Loading...
Επικαιρότητα

737 της Southwest εκτράπηκε λόγω ταραχής

Υπήρχαν δυο τραυματίες στο συμβάν

 

Σύμφωνα με το Flightradar24 , το 737-700 (N567WN), ηλικίας 21 ετών, πέταγε από τη Νέα Ορλεάνη στο Ορλάντο. Είχε ομαλή πτήση μέχρι το σημείο που αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και εν τέλη να προσγειωθεί στην Τάμπα λόγω της ταραχής.

Southwest Airlines 737 divert

Οι δυο τραυματίες (ένας επιβάτης και μία αεροσυνοδός) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Τάμπας και είναι σε καλή κατάσταση. Ο επιβάτης είχε προβλήματα με την μέση του ενώ η αεροσυνοδός έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά, έχοντας κάταγμα στον ισχίο και τον αγκώνα της.

Η FAA ερευνεί το συμβάν ώστε να κατανοήσει γιατί ο επιβάτης δεν βρισκόταν στην θέση του κατά την διάρκεια της ταραχής. Επίσης είπε:

"Η πτήση 4273 της Southwest Airlines προσγειώθηκε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο της Τάμπα γύρω στις 9 π.μ. τοπική ώρα την Τετάρτη 3 Απριλίου, αφού το πλήρωμα ανέφερε έντονες αναταράξεις. Η πτήση αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο Louis Armstrong της Νέας Ορλεάνης και κατευθυνόταν προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο. Η FAA θα διερευνήσει."

Southwest Airlines Boeing 737-700

 

Πηγή: https://www.flightradar24.com/data/aircraft/n567wn#349dff56, https://simpleflying.com/southwest-airlines-boeing-737-severe-turbulence-tampa/  

05/04/2024

Leave a Reply