Loading...
Επικαιρότητα

Νέα συνεργασία Aegean Airlines με Saudia

Μια νέα συνεργασία μεταξύ της Saudia, και της Aegean Airlines, σημαίνει ότι οι επιβάτες θα ευημερήσουν από μια σειρά νέων πρωτοβουλιών μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών. Ξεκινώντας στις 9 Μαΐου, το διευρυμένο δίκτυο προορισμών θα ωφελήσει και τους δύο αερομεταφορείς και μια συμφωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες μια βίζα διέλευσης για έως και 96 ώρες στο Βασίλειο.

Luqa, Μάλτα - 17 Απριλίου 2023: Aegean Airlines Airbus A320-271N (Καν: SX-NEH), μια από τις νεότερες προσθήκες στον στόλο της Aegean.

Μαζί, οι επιβάτες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε έως και 156 προορισμούς σε 47 χώρες, συνδέοντας το Ζάγκρεμπ, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο με το ευρύτερο διεθνές δίκτυο της Saudia.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Σαουδικής Αραβίας, Arved Von Zur Muehlen δήλωσε: "Αυτή η νέα συμφωνία κοινής χρήσης κωδικών με την AEGEAN είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την επέκταση του δικτύου μας και την προσφορά ευρύτερου φάσματος ταξιδιωτικών επιλογών. Όχι μόνο οι επισκέπτες της Saudia θα απολαμβάνουν απρόσκοπτες συνδέσεις με συναρπαστικούς νέους προορισμούς, αλλά θα επωφεληθούν επίσης από βολικές υπηρεσίες, όπως ψηφιακές βίζες διέλευσης και ένα πρόγραμμα αμοιβαίων ανταμοιβών. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού τόσο στη Σαουδική Αραβία όσο και στην Ελλάδα."

Το νέο λιβάδι της Saudia

Ο Διευθυντής Σχεδιασμού Δικτύων και Αεροπορικών Συνεργασιών Aegean, Γιάννης Ράσογλου δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας συνεργασίας κοινού κωδικού με τη Saudia, τον μεταφορέα σημαίας της Σαουδικής Αραβίας. Μετά τη δεκαετή παρουσία της AEGEAN στη Σαουδική Αραβία με πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Ριάντ, Τζέντα και μέσω αυτής της συμφωνίας θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τις επιλογές στις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας και να ενισχύσουμε τον αμοιβαίο στόχο αύξησης της κίνησης μεταξύ των δύο χωρών με απευθείας υπηρεσίες . Η AEGEAN σκοπεύει να συνεχίσει τις επενδύσεις της στη Σαουδική Αραβία με την εισαγωγή περισσότερων συχνοτήτων όλο το χρόνο αλλά και με αναβαθμισμένα αεροσκάφη από το 2026 και μετά."

 

 

Πηγή: https://simpleflying.com/saudia-aegean-airlines-partnership-connectivity-150-destinations/

12/05/2024

Leave a Reply