Σπίτι είναι… Σπίτι, για μένα, είναι… Σπίτι για μένα σημαίνει…

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Το σπίτι μου έχει τρία δωμάτια. Στο δικό μου δωμάτιο περνώ σχεδόν ολόκληρο το χρόνο μου, παίζοντας και διαβάζοντας. Όταν βγαίνω από το δωμάτιό μου συνήθως πηγαίνω στο σαλόνι και κάθομαι κάτω από το δέντρο. Εκεί έχω κάποια πράγματα και παίζω. Κάτω από το δέντρο νιώθω χαλαρός και μπαίνω στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στο σαλόνι έχουμε playmobil, lego και παίζω με τον αδερφό μου. Έτσι ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και δε νιώθω μόνος. Επίσης κάποιες φορές με την οικογένειά μου παίζω επιτραπέζια παιχνίδια και λέμε αστεία. Τέλος, αγαπώ αυτό το σπίτι γιατί περνάω πολύ καλά όλο το χρόνο εδώ.

Ο SUPER ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ

"Ο Hulk Boy"

Ο ήρωας μου είναι ο Hulk boy γιατί όταν θυμώνει γίνεται τεράστιος και δυνατός. Ό,τι φοράει σκίζεται εκτός από το παντελόνι του. Επίσης γίνεται μαύρο το σώμα του και δεν του αρέσει ο ήλιος. Αγαπώ αυτόν το ήρωα γιατί είναι δυνατός και πιάνει τους κακούς.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ

 Το παιχνίδι μου λέγεται «Μπαμ μπουμ» γιατί κάνει θόρυβο. Επίσης αποτελείται από ένα ολόκληρο κοχύλι αχινού. Οι κανόνες είναι οι εξής: μέσα στο κοχύλι του αχινού πρέπει να βάλουμε ένα μικρό πράγμα π.χ. ένα δαχτυλίδι. Μετά κουνάμε το κοχύλι αχινού που μέσα έχει ένα αντικείμενο κι ο άλλος πρέπει να βρει τι είναι αυτό. Έχει 10 ευκαιρίες για να το κάνει αυτό. Τέλος αυτό το παιχνίδι μπορούν να το παίζουν 2 άτομα.