Ξεκινάμε τις Τηλεδιασκέψεις

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι πρώτες τηλεδιασκέψεις με τους καθηγητές σας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας ανακοινωθεί από τον κάθε καθηγητή. Θα σταλεί με e-mail στους κηδεμόνες σας και θα αναρτηθεί επίσης και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας http://13gym-irakl.ira.sch.gr/

Στον παρακάτω σύνδεσμο (link) θα βρείτε κάποιες σύντομες οδηγίες για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Webex Meetings που πρέπει να έχετε.

(αν δεν λειτουργεί ο παραπάνω σύνδεσμος μπορείτε να το κατεβάσετε και από το Google Drive)

Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες το μόνο που χρειάζεται έπειτα είναι να πατήσετε στο σύνδεσμο και να μπείτε στο δωμάτιο "Σπιτικό Εργαστήρι Πληροφορικής", την ώρα που θα ξεκινάει η τηλεδιάσκεψη.

Εμείς, για αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τις εξής τηλεδιασκέψεις, ανά τάξη:

  • Β' Τάξη - Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, στις 10 π.μ.
  • Α' Τάξη - Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, στις 10 π.μ.
  • Γ' Τάξη - Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, στις 10 π.μ.

Ο σκοπός των τηλεδιασκέψεων αυτών είναι να εμπλουτίσουμε την απομακρυσμένη αυτή εκπαιδευτική διαδικασία με περισσότερη ζωντάνια και πιο άμεση επαφή.

Στόχος μας δεν θα είναι να κάνουμε “μάθημα”, αλλά να συζητάμε τυχόν απορίες που έχετε σχετικά με τις εργασίες που σας έχουν ανατεθεί ή άλλα θέματα που αντιμετωπίζετε με τη νέα αυτή κατάσταση που βιώνουμε.

Σύντομα κοντά σας λοιπόν 😉

 

Υγ. Για όσους μαθητές δεν έχουν ακόμη λογαριασμό στο Π.Σ.Δ. δόθηκε ξανά παράταση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Απριλίου. Ειδοποιήστε τους γνωστούς σας!

Leave a Reply