Χαλβάς Σιμιγδαλένιος

Υλικά:

-Μισή  κούπα  ελαιόλαδο

-2 κούπες  σιμιγδάλι

-3 κούπες  ζάχαρη

-4  κούπες  νερό

- 1 κουταλάκι   κανέλα

Μισή   κούπα  καρύδια  τριμμένα

Εκτέλεση:

Για να κάνουμε το σιρόπι βάζουμε  στην  κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά.Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το σιμιγδάλι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να καβουρδιστεί το σιμιγδάλι.Στη συνέχεια και ενώ είναι κρύο το σιρόπι το αδειάζουμε στην κατσαρόλα με το σιμιγδάλι.Ανακατεύουμε το μείγμα με προσοχή και έπειτα ρίχνουμε την κανέλα και τα καρύδια.Τέλος το βάζουμε στην φόρμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Leave a Reply