The «Greek Freak»… Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο αγαπημένος μου αθλητής είναι ο Ελληνονιγηριανός μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο. Παίζει στους Milwaukee Bucks και φοράει τη φανέλα με το νούμερο 34. Έχει ύψος 2,11 μ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους Milwaukee Bucks και την Εθνική Ελλάδος. Το αγωνιστικό παρατσούκλι του είναι «The Greek Freak».

Τη δική του, ξεχωριστή ιστορία συνεχίζει να γράφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA. Έπειτα από τις δύο διαδοχικές κατακτήσεις του βραβείου του MVP (πολυτιμότερου παίκτη), ο «Greek Freak» πάτησε άλλη μία... απάτητη, μέχρι χθες, κορυφή. Έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που αναδεικνύεται σε πολυτιμότερο παίκτη του All Star Game και, φυσικά, ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής, με την εμφάνισή του, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με 100% ευστοχία σε περισσότερες από δέκα προσπάθειες σε All Star Game και διεύρυνε το ρεκόρ του ως ο παίκτης με τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στην ιστορία των All Star Game.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι  το πρότυπο μου  καθώς κατάφερε από ένα γήπεδο της Αθήνας να παίζει και να αποθεώνεται σε αγώνες του NBA. Μου δίδαξε ότι αν προσπαθείς σκληρά για τα όνειρα σου μπορείς να τα καταφέρεις.

Giannis Antetokounmpo of the Milwaukee Bucks photographed on September 14th, 2017.

2 Comments on “The «Greek Freak»… Γιάννης Αντετοκούνμπο

Leave a Reply