Posted on December 20, 2020
ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γιαούρτι
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 πακέτα κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
400 γρ. μαρμελάδα φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε ξαπλωμένα τα μπισκότα σε ένα πυρέξ (20χ30) το ένα δίπλα στο άλλο. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγύ και να μην πέφτει από το κουτάλι. Προσθέτουμε στο μίγμα το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι μέχρι να αναμειχθούν. Ρίχνουμε το μίγμα γιαουρτιού πάνω από τα μπισκότα και τα απλώνουμε. Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Μετά απλώνουμε από πάνω την μαρμελάδα και το ξαναβάζουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 2-3 ώρες και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία!!!!!