Updated on December 22, 2020
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ
ΥΛΙΚΑ
Μια γαλοπούλα 3-4 κιλά
Μισό κιλό κιμά
Μισό κιλό κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
2 κρεμίδια ψυλοκομένα
λίγο κουκουνάρι
λίγο κονιάκ
αλάτι-πιπέρι-ελαιόλαδο-λεμόνι και πορτοκάλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε σε κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο ρίξτε του κιμά ανακατέψτε αρκετές φορές και ρίξτε τα ψιλοκομένα κρεμίδια.Συνεχίστε ρίχνοντας λίγο κονιακ,τα κάστανα και το κουκουνάρι.Βάλτε αλάτι-πιπέρι και αφήστε τη γέμιση να βράσει.Γεμίστε τη γαλοπούλα.Ράψτε την και βάλτε τη στο ταψί με φέτες απο λεμόνι και πορτοκάλι.Βάλτε τη στο φούρνο και ψηστε την για 3 ώρες περίπου και καλή σας όρεξη.