Για να μαγειρέψετε το Gyoza
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. ...
Μαγειρέψτε μέχρι ο πάτος της γλυόζας να πάρει χρώμα, περίπου 3 λεπτά.
Προσθέτουμε 1/4 φλιτζάνι νερό στο τηγάνι. ...
Αφαιρέστε το καπάκι για να εξατμιστεί το υπόλοιπο νερό. ...
Μαγειρέψτε ακάλυπτος μέχρι η gyoza να ροδίσει και να τραγανίσει στο κάτω μέρος
.
Πώς να φτιάξετε σούσι
Ρινς και μαγείρεψε το ρύζι. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα αν θέλετε το σπιτικό σούσι σας να βγει καλά. ...
Ψύξτε και στεγνώστε το ρύζι. Αυτό το βήμα είναι επίσης απαραίτητο στη σπιτική συνταγή σας. ...
Αρχίστε να διαμορφώνετε το ρύζι. ...
Βάλε ρύζι στα φύκια. ...
Κάνε το σούσι ρολό. ...
Σερβίρω. ...
Βάζουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι και αλάτι σε μια σανίδα ζαχαροπλαστικής ή σε ένα βαθύ μπολ. Κάντε ένα πηγάδι σε ένα κέντρο του αλευριού. Προσθέτουμε τα αυγά και το νερό. Ανακατεύουμε σταδιακά με τα χέρια ή μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Μαζευτήκαμε σε μια μπάλα και ζυμώνουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι να μαλακώσει, περίπου 10 λεπτά. Εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε το υπόλοιπο αλεύρι για να μην κολλήσει η ζύμη στην επιφάνεια ή στα χέρια Χωρίζουμε τη ζύμη στα τρίτα. Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, τυλίγουμε κάθε τμήμα σε ένα ορθογώνιο λεπτό σε χαρτί. Πασπαλίζουμε την κορυφή της ζύμης με αλεύρι για να μην κολλήσουμε ενώ τυλίγουμε. Κόβουμε τις άκρες και αλευρώνουμε και τις δύο πλευρές της ζύμης.
Τυλίγουμε τη ζύμη, σε στυλ ζελέ. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε 1/4-in. φέτες. Ξετυλίξτε τα noodles και αφήστε τα να στεγνώσουν σε χαρτοπετσέτες πριν από το μαγείρεμα.Για να μαγειρέψετε, φέρτε το αλατισμένο νερό σε γρήγορο βρασμό. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας λάδι στο νερό. Ρίξτε τα noodles στο νερό και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι μαλακά, περίπου 7-10 λεπτά.