Ελληνικά

Μια ωραία συνταγή σας στέλνω. Γιαμ γιαμ!

Έχουμε μια ωραία συνταγή από ένα πολύ καλό σεφ, εύχομαι να σας αρέσει.

Μην το κάνετε τελείως ίδιο. Βάλτε ένα ρύζι για ριζότο, δε χρειάζεται ιταλικό ρύζι.

Μετά δε χρειάζεται σαφράν (γιατί είναι πολύ ακριβό ) για να γίνει κίτρινο. Ας είναι άσπρο.

Και προσοχή στα χέρια σας όταν κόβεται τα λαχανικά. ούτε βάζουμε τα χέρια μέσα όπως λέει για να δούμε αν καίει. Εντάξει !!!

Καλή επιτυχία. Πατήστε τον κάτω τίτλο:

Risotto alla Milanese – Ριζότο Μιλανέζε (video)

Αφήστε μια απάντηση