Σχετικά με το Blog

Λίγα λόγια για εμένα: Με λένε Μαρία και είμαι 13 ετών. Από πολύ μικρή έχω μια στενή σχέση με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και σίγουρα το επάγγελμά μου θα έχει σχέση με την υποκριτική. Τώρα στην καραντίνα γράφω τα δικά μου σενάρια ή αλλάζω άλλων. Ο λόγος που άνοιξα αυτό το Blog είναι επειδή θέλω να μοιραστώ την αγάπη μου για τις ταινίες και τις σειρές με τους άλλους. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο δικό μου blog: https://blogs.e-me.edu.gr/a1123162/

Τι θα κάνουμε στο Blog: Εδώ θα ανεβάζουμε άρθρα που θα έχουν σχάση με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Για παράδειγμα, προτάσεις, Fun Facts, αγαπημένες σκηνές, κριτικές, spoilers, ακόμα και τα δικά μας σενάρια! Επίσης θα ανεβάζουμε νέα για celebrities.

Πως μπορώ να μπω;: Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ. Αν θέλετε να συμμετάσχετε πρέπει να μου αφήσετε το σχόλιο #participant σε οποιοδήποτε άρθρο. Θα σας έρθει ειδοποίηση για συμμετοχή σε μια κυψέλη. Πρέπει να αποδεχτείτε και τότε το υλικό του Blog θα σας είναι ανοιχτό.

Είστε ήδη μέλη;: Αν είστε μέλη και κάτι σας απασχολεί κάντε μια ανάρτηση στην κυψέλη. Σίγουρα θα το δω και θα προσπαθήσω να λύσω το πρόβλημα. Αν θέλετε, προωθείστε την κυψέλη και σε άλλους για να μεγαλώσει η παρέα μας.

One thought on “Σχετικά με το Blog

Leave a Reply