Πρωινή ρουτίνα

Είναι γεγονός ότι ειδικά κατά την περίοδο καραντίνας την οποία διανύουμε, οι ρυθμοί έχουν πέσει και ο ελεύθερός μας χρόνος έχει σε έναν βαθμό αυξηθεί. Προκειμένου, λοιπόν, να εκμεταλλευτούμε την κάθε μέρα, αυξάνοντας την παραγωγικότητά μας, είναι απαραίτητο να υιοθετήσουμε μια πρωινή ρουτίνα που θα μας αυξήσει τη διάθεση και θα μας προσφέρει κίνητρο. Αντικαταστήστε παλιές συνήθειες που σας κρατούν πίσω με  καινούριες που θα σας βοηθήσουν να αδράξετε την μέρα. Συγκεκριμένα:

  • Το να ανοίξετε το κινητό σας με το που ξυπνήσετε σκοτώνει την παραγωγικότητα και την καθαρότητα που έχει ο νους το πρωί. Αντί αυτού, επιλέξτε να τεντωθείτε και να πλύνετε με κρύο νερό το πρόσωπό σας για να ξυπνήσετε για τα καλά.
  • Αντί να αφήσετε τον χώρο σας ακατάστατο, φροντίστε να στρώσετε το κρεβάτι σας. Αυτή είναι η πρώτη μικρή νίκη της ημέρας, η οποία θα φέρει και πολλές ακόμη.
  • Πιείτε ένα μεγάλο, δροσερό ποτήρι νερό και φροντίστε τον εαυτό σας, φτιάχνοντας ένα νόστιμο, υγιεινό πρωινό. Είναι σημαντικό το πρωί να ενυδατωνόμαστε και να τρώμε σωστά, προκειμένου να είμαστε γεμάτοι ενέργεια την υπόλοιπη ημέρα.

start your morning with a smile

Leave a Reply