Καλωσόρισμα!!!!

 

Μικρά μου τριτάκια καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα απ΄π όπου θα μπορούμε να έχουμε επαφή και να κάνουμε κάποιες επαναλήψεις των μαθημάτων μας όσο είμαστε σε απόσταση. Η πλατφόρμα υπάρχει και σε διαθέσιμη εφαρμογή για συστήματα android και ios. Αν δεν έχετε υπολογιστή μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε ταμπλετ ή κινητό του κηδεμόνα σας πληκτρολογώντας e-me στην αναζήτηση του play store ή του apple store. Θα ανεβάζω στον εδώ στην πλατφόρμα ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε και στη συνέχεια θα μου τις στέλνετε πίσω ώστε να μπορώ να τις βλέπω.

Τα αρχεία θα βρίσκονται στο εικονίδιο που γράφει αρχεια κυψέλης. Πατώντας πάνω σε κάθε αρχείο αυτό θα ανοίγει και θα είναι διαθέσιμο για επεξεργασία στο word του υπολογιστή σας. Αφού κάνετε τις ασκήσεις και αποθηκεύσετε το αρχείο, μπαίνετε ξανά στην πλατφόρμα e-me, πατάτε πάνω στο εικονίδιο αρχεία κυψέλης και το κάνετε μταφόρτωση. Αν δεν έχετε υπολογιστή για επεξεργασία μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις σας σε ένα τετράδιο , να τραβάτε φωτογραφία την κάθε σελίδα που γράψατε και να κάνετε μεταφόρτωση της εικόνας στα αρχεία κυψέλης από το τάμπλετ ή το κινητό του κηδεμόνα σας.

Θα υπάρχουν επίσης και ασκήσεις που θα μπορείτε να κάνετε διαδικτυακά και γι αυτές θα σας στέλνω την ηλεκτρονική διεύθυνση να πατάτε πάνω και να σας πηγαίνει στον σύνδεσμο των ασκήσεων.
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να πατάτε στο εικονίδιο blog, να τη γράφετε και να τη δημοσιεύετε.
Καλή μας  αρχή!!!!