Ένα νέο ξεκίνημα!

Γεια σας παιδιά!

Πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Εσείς και το σχολείο φυσικά! Μέσα από εδώ θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε με κάποιον τρόπο την επικοινωνία μας που διακόπηκε απότομα, όσο μπορούμε, με όποιες δυνατότητες έχει ο καθένας μας. Θέλω πολλά να σας πω αλλά περισσότερο θέλω να μάθω νέα σας! Μέχρι σήμερα έχετε μπει στην κυψέλη του μαθήματος περίπου οι μισοί, γι'αυτο θα περιμένουμε λίγες μέρες να μπουν όλοι και να ξεκινήσουμε.

Καταρχήν πρέπει να σας τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρήσουμε παρακάτω στην ύλη. Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την επαφή με το μάθημα, μέσα από την επανάληψη! Όσο αφορά την Άλγεβρα, θεωρώ σκόπιμο να αρχίσουμε από την τελευταία ενότητα, δηλ τους ρητούς αριθμούς, για να εμπεδώσουμε καλύτερα αυτά που μάθαμε σχετικά πρόσφατα. Σιγά σιγά θα βάλουμε και τα κλάσματα στην επανάληψη και ίσως και κάποια προβληματάκια με ποσοστά. Θα δούμε πώς θα πάει, η συμμετοχή σας θα καθορίσει και το ρυθμό που θα προχωράμε! Στη Γεωμετρία, θα δουλέψουμε με παρόμοιο τρόπο, αλλά πιθανόν αργότερα.

Σε αυτή την πρώτη ανάρτηση, θα σας δώσω ένα φύλλο εργασίας, με ασκήσεις παρόμοιες με του βιβλίου, που έχουμε ήδη κάνει στην τάξη.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εργασία, ανοίξτε βιβλία και τετράδια, δείτε τί κάναμε και δοκιμάστε να λύσετε! Είναι απλά, μπορεί να σας φανούν εύκολα, αλλά είναι μια αρχή για να μπουμε σιγά σιγά και ομαλά στην διαδικασία της μάθησης και πάλι!

Μπορείτε να μου στείλετε απορίες με μήνυμα, μη διστάσετε να το κάνετε!

Όπως και να'χει θα είμαστε σε επαφή!

Να μην ξεχνάτε να κοιτάτε τον τοίχο του μαθήματος!