Ελληνικά

Hello Hello!

Hello everyone!

Γειά σε ολους-ες!

Αυτό είναι το blog της κυψέλης μας, στα ελληνικά ιστολόγιο!  Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να σχολιάζετε και εδώ όπως στον τοίχο, και να επικοινωνούμε. Επίσης εδώ ίσως αναρτήσουμε αργότερα κάποια εργασία σας, και θα σας ενημερώνω για διάφορα πράγματα, οπότε καλό ειναι να το κοιτάζετε!

Για αρχή, όπως θα παρατηρήσατε, σας γράφω στα ελληνικά αλλά σιγά-σιγά θα χρησιμοποιώ αγγλικά!

Στο πρώτο μας post (ανάρτηση) λοιπόν μερικές γενικές πληροφορίες

Όταν βάζω μία ασκηση ή παιχνίδι ή οτιδήποτε στον τοίχο καλό είναι να μου αφήνετε ενα σχόλιο. Δεν χρειάζεται να μου λέτε το σκορ σας, αλλά αν θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας, πολύ ευχαρίστως!! Προσοχή όμως! Υπάρχει σελίδα στο site που καταγράφει το σκορ σας, πότε κάνατε την ασκηση, ακόμη και πόση ώρα σας πήρε να την τελειώσετε! Οπότε είναι ασκοπο να λέτε αλλο σκορ, όπως έγινε με κάποιους γιαυτό και το αναφέρω!!!! Always tell the truth please!

Άν δεν τα πήγατε καλά σε μια άσκηση, μπορείτε να την ξανακάνετε!!! Οι ασκήσεις είναι εύκολες και ευχάριστες και σκοπός είναι να θυμηθείτε αυτά που κάναμε και να διασκεδάσετε. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ απο αυτα που θα κανετε εδω! Και μην στεναχωριέστε αν δεν τα πηγατε καλά στην αρχή. Κάντε την άσκηση ξανά και ξανά, όσες φορές χρειαστεί μέχρι να τα θυμηθείτε. Στο μεταξύ μπορείτε να ανατρέξετε στα βιβλία και τα τετράδια σας και να διαβάσετε όσα δεν θυμάστε! Το ίδιο ισχύει για τα κρυπτόλεξα. Μπορείτε να τα κάνετε πολλές φορές γιατί κάθε φορά οι λέξεις βγαίνουν με διαφορετική διάταξη!

Και στην περιγραφή της άσκησης και στην ανάρτηση εξηγώ τι πρέπει να κάνετε. Σε αυτές που πρέπει να συμπληρώσετε εσείς σε άλλες θέλει ελληνικά και σε άλλες αγγλικά - μην βιάζεστε! παντα να βλέπετε τι θέλει η άσκηση πριν ξεκινήσετε!

Εσείς που ήδη κάνατε κάποιες βεβαιωθείτε ότι τις κάνατε ολες! Όπως έχετε διαπιστώσει είναι πολύ ευχάριστες! Σας έχω ετοιμάσει πολλές ωραίες ασκήσεις και πολλά παιχνίδια! Παρακαλώ ενημερώστε τους/τις συμμαθητές/ριες σας να μπουν να κάνουν κ αυτοί/ές για να σας βάλω και άλλα!

 

 

Αφήστε μια απάντηση