Καλοκαιρινά ομαδικά παιχνίδια

4+1 ομαδικά καλοκαιρινα παιχνιδια στο νηπιαγωγειο 🐬
Τα ομαδικά παιχνίδια που σχεδιάσαμε για τους μικρούς μας φίλους ενισχύουν και καλλιεργούν το αίσθημα της ομάδας μέσα από τη συνεργασία και τη θετική αλληλεπίδραση μεταξύ των παιδιών. Ακόμη, εστιάζουν σε θεματικές και δράσεις που αποτελούν κίνητρο για αυτά, ώστε να πετύχουμε την ενεργή εμπλοκή όλων! Ας διασκεδάσουμε ακολουθώντας τους κανόνες των παιχνιδιών και παίζοντας με αγαπημένα υλικά.

# 1ο Παιχνίδι: Καλοκαιρινά βελάκια 🎯
📌 Υλικά: χάρτινα πιάτα, νερόμπομπες, φωτογραφίες ζώων στεριάς και θάλασσας

📌 Περιγραφή: Τα παιδιά χωρίζονται σε 2 ομάδες. Απέναντι από τις ομάδες ο/η εκπαιδευτικός θα πρέπει να κολλήσει σε ένα τοίχο, χάρτινα πιάτα, όπου πάνω στο καθένα θα είναι κολλημένο και ένα ζώο (βρείτε τα πατρόν με τα ζώα παρακάτω). Κάθε παίχτης γεμίζει τη νερόμπομπά του με νερό και περιμένει στη σειρά του.

ομαδικά καλοκαιρινα παιχνιδια στο νηπιαγωγειο
Παράδειγμα
Ο ένας παίχτης μετά τον άλλο σε κάθε ομάδα, στοχεύουν με τις νερόμπομπές τους τα πιάτα με τα ζώα που βρίσκονται απέναντι τους. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρουν και να πετύχουν όλα τα ζώα της θάλασσας. Κάθε φορά που ένας παίχτης πετυχαίνει ένα πιάτο με ζώο της θάλασσας, τότε αυτομάτως παίρνει και το πιάτο δίνοντας ένα πόντο στην ομάδα του. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα καταφέρει να πετύχει και να κερδίσει τα περισσότερα ζώα της θάλασσας.

Πατρόν 2 με τα ζώα για τη δημιουργια καλοκαιρινου παιχνιδιού για παιδια
Πατρόν 1
Πατρόν με ζώα για τη δημιουργια καλοκαιρινου παιχνιδιού για παιδια

1 Comment

Leave a Reply