Loading...
Εξελίξεις στην τεχνολογίαΥπολογιστές – Συσκευές -Hardware

Infinity Gear:The core

Περιγραφή προϊόντος

Intel Core i9. 5GHz. GeForce RTX 2080 Super. Το νέο υδρόψυκτο σύστημα της Infinity Gear διαθέτει τόσο τις επιδόσεις όσο και την εμφάνιση για να πρωταγωνιστήσει σε κάθε πεδίο. The Core. Ο πυρήνας της gaming εμπειρίας σου.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή: Intel Core i9-9900K
RAM Memory: 32 GB
Τύπος Δίσκου: SSD
Χωρητικότητα Δίσκου: 1000 GB
Κάρτα Γραφικών: nVidia GeForce RTX 2080 Super
Μνήμη κάρτας γραφικών: 8 GB

Περισσότερα

Συνδύασέ το με

 

Infinity Gear The Core
11999.00
Microsoft 365 Personal 1 Person 1 Year
69.90
Συνολική τιμή
12068.90

 

Infinity Gear:

Τα συστήματα της Infinity Gear είναι κάτι παραπάνω από το άθροισμα των εξαρτημάτων τους. Πέρα από τον κορυφαίο Core i9-9900K της Intel με τους δεκαέξι λογικούς πυρήνες και την καινοτόμα GeForce RTX 2080 Super της nVidia, το The Core διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό. Το διάφανο σφαιρικό case κυριαρχεί τόσο με το σχήμα όσο και με τις δυνατότητές του και περιβάλλει εντυπωσιακά το ισχυρό hardware. Το προσεκτικό cable management στο εσωτερικό εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα και το καθαρό οπτικό αποτέλεσμα. Ακόμα και τα sleeved καλώδια τροφοδοσίας επιλέχθηκαν με προσοχή ώστε να συμφωνούν αισθητικά με τα χρώματα του συστήματος.

Ένα εκτεταμένο κύκλωμα σκληρών σωλήνων αναλαμβάνει την μεταφορά των θερμικών φορτίων από τα υποσυστήματα προς το ψυγείο. Τόσο ο επεξεργαστής όσο και η κάρτα γραφικών καλύπτονται από επώνυμα χάλκινα blocks. Η ισχυρή αντλία με τα τρία reservoirs αναλαμβάνουν την ανακύκλωση του ψυκτικού μέσου στο κύκλωμα. Το τελευταίο περιλαμβάνει και το ογκώδες 360mm ψυγείο με τους τρεις RGB ανεμιστήρες που αποθέτουν τη θερμότητα αθόρυβα στο περιβάλλον. Ακόμα και ο SSD διαθέτει τη δική του ψύκτρα για να αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων του, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η ενημερωμένη και καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού με την απουσία bloatware και αμφιβόλου χρησιμότητας συνοδευτικών utilities, καθώς και το fine-tuning μιας πλειάδας ρυθμίσεων σε software και hardware επίπεδο, καθιστούν την όλη εμπειρία χρήσης αποδοτική και απροβλημάτιστη. Σε έναν κόσμο ποικίλων DIY και build to order συνθέσεων, είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός, οι πολύωρες δοκιμές και η χωρίς συμβιβασμούς επιλογή υποσυστημάτων που εγγυώνται την gaming εμπειρία που αναζητάς.

Intel Inside:

Η καρδιά του συστήματος χτυπά σε ρυθμούς Intel. Ο ένατης γενιάς, υδρόψυκτος Intel Core i9-9900K με δεκαέξι λογικούς πυρήνες στα έως και 5GHz υποστηρίζεται από το Intel Z390 chipset της Gigabyte μητρικής. Η Coffee Lake μικροαρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τον υψηλό χρονισμό του πρώτου, εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε gaming όσο και σε πιο parallel processing σενάρια χρήσης. Το chipset της Intel υποστηρίζει εγγενώς όλες τις τελευταίες τεχνολογίες όπως USB 3.1, πολλαπλές M.2 NVMe συσκευές καθώς και την επαναστατική τεχνολογία αποθήκευσης Optane.

Η Z390 μητρική της σειράς Aorus είναι η πλέον ικανή βάση για ένα σύστημα κορυφαίων επιδόσεων. Με υποστήριξη όλων των προαναφερθεισών τεχνολογιών, overbuilt διάταξη τροφοδοσίας (12 Phases Digital VRM) και τις αποκλειστικές τεχνολογίες της κατασκευάστριας εταιρίας (Ultra Durable PCIe Armor, Ultra Durable Memory Armor, RGB Fusion 2.0, Smart Fan 5 κ.α.) διασφαλίζει κορυφαία απόδοση, αυξημένη επεκτασιμότητα και μέγιστη αντοχή στον χρόνο. aRGB φωτισμός, κορυφαίες λύσεις ήχου και δικτύωσης από Realtek και Intel αντίστοιχα, Intel 802.11ac 2x2 Wave2 & Bluetooth 5 καθώς και το Advanced Thermal Design της Gigabyte υπογράφουν την υλοποίηση.

Τα 32GB DDR4 μνήμης της Corsair διαθέτουν RGB φωτισμό, λειτουργούν σε dual channel διάταξη και έρχονται χρονισμένα στα 3600MHz. Έτσι, απογειώνουν τις multitasking δυνατότητες του πολυπύρηνου συστήματος τόσο με τη χωρητικότητα, όσο και με τον αυξημένο ρυθμό διαμεταγωγής.

Powered by NVIDIA:

To The Core της Infinity Gear έρχεται εξοπλισμένο με τη νέα GeForce RTX 2080 Super σε μία κορυφαία custom υλοποίηση. Με 8GB GDDR6, 3072 CUDA cores και συχνότητα λειτουργίας που ξεπερνά τα 1860MHz, η κάρτα γραφικών της Gigabyte απογειώνει την gaming εμπειρία σου. Σημαντικά βελτιωμένη στα σημεία, βασισμένη στην Turing αρχιτεκτονική της nVidia και με εντελώς επαναστατικό τρόπο αποτύπωσης των αντανακλάσεων της τρισδιάστατης σκηνής, το μέλλον των 3D γραφικών βρίσκεται ήδη εδώ. Tο μεγάλο χάλκινο block σε συνεργασία με το πληθωρικό κύκλωμα υδρόψυξης εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και σε πολύωρο φόρτο. Το τελευταίο επιτρέπει στην GPU Boost τεχνολογία της NVIDIA να διατηρήσει τους ανεβασμένους χρονισμούς της κάρτας γραφικών, για όλη την διάρκεια του gaming session σου.

The Core:

Σε ένα Infinity Gear σύστημα, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Στο The Core ο αποθηκευτικός χώρος είναι άπλετος, αξιόπιστος και ταχύς: O Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 του 1ΤΒ φιλοξενεί ελληνικά Windows 10 και εφαρμογές και με τα μέχρι 3500MB/s εξασφαλίζει ακαριαία απόκριση σε σχέση με οποιονδήποτε συμβατικό σκληρό δίσκο.

Το The Core στεγάζεται σε ένα πραγματικά μοναδικό case περιορισμένης παραγωγής. Το σφαιρικό σχήμα και ο εντυπωσιακός φωτισμός είναι απλά μέρος της εικόνας. Η ενσωματωμένη κάμερα με υποστήριξη hand και facial detection σε συνδυασμό με την μηχανικά ελεγχόμενη βάση επιτρέπουν στο The Core να εκτελέσει μια πληθώρα κινήσεων. Η συμμετρική αρχιτεκτονική στο εσωτερικό απομονώνει το ογκώδες 360mm ψυγείο και βοηθάει στην απομάκρυνση της θερμότητας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Το κύκλωμα υδρόψυξης κυριαρχεί στην εικόνα ενώ κάθε του λεπτομέρεια αναδεικνύεται από την απερίσπαστη 360° θέα. Όλα αυτά χωρίς καμία υποχώρηση σε ζητήματα καθημερινής χρηστικότητας, επεκτασιμότητας ή συνδεσιμότητας (USB 3.1 Type-C κ.α.).

Το 1000W modular τροφοδοτικό της σειράς RMi της Corsair παρέχει με άνεση την απαιτούμενη ισχύ ακόμα και για μελλοντικές προσθήκες. Η 80 PLUS Gold απόδοση του τελευταίου, σε συνδυασμό με την CEC 2019 Ready πιστοποίηση της μητρικής εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία και μειωμένη κατανάλωση ρεύματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή
Intel Core i9-9900K
RAM Memory
32 GB
Τύπος Δίσκου
SSD
Χωρητικότητα Δίσκου
1000GB GB     Πήγη: Κωτσοβολος.gr
Leave a Reply