English
Loading...
Χωρίς κατηγορία

Cameron boys

Ο Κάμερον Μπόις (Πλήρες όνομα Κάμερον Μίκα Μπόις, 28 Μαΐου 1999 - 6 Ιουλίου 2019), ήταν Αμερικανός ηθοποιός και σταρ του Χόλιγουντ.

Βιογραφία

Ο Κάμερον γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 28 Μαΐου 1999. Μετά την πρώτη εμφάνισή του σε ένα μουσικό βίντεο του συγκροτήματος Panic! at the Disco, έκανε το ντεμπούτο του ταινία στην ταινία Mirrors το 2008. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη κωμική σειρά του Disney Channel Jessie, η οποία κράτησε από το 2011 ως το 2015. Επίσης πρωταγωνίστησε σε ταινίες μεγάλου μήκους, όπως Eagle Eye, Grown Ups, και Grown Ups 2. Ήταν επίσης γνωστός για το ρόλο του ως Carlos στις τηλεοπτικές ταινίες Three Descendants και για τον ρόλο του ως Conor στη σειρά κωμωδιών της Disney XD Gamer's Guide to Pretty Much Everything. Ο Κάμερον επίσης έδωσε τη φωνή του για διάφορα έργα, όπως ο Jake στο Jake and the Never Land Pirates και ο Herman Schultz στο Spider-Man το 2017.

Πρόωρος θάνατος

Στις 6 Ιουλίου 2019, ο Κάμερον βρέθηκε νεκρός στη διεύθυνση του σπιτιού του. Οι αρχές κλήθηκαν, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του μικρού. Σύμφωνα με μια δήλωση της οικογένειας του, ο Κάμερον πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες "λόγω μιας κρίσης επιληψίας που ήταν αποτέλεσμα μιας συνεχιζόμενης ιατρικής πάθησης για την οποία θεραπεύτηκε". Διεξήχθη αυτοψία. Στις 9 Ιουλίου 2019, η οικογένεια του επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από επιληπτική κρίση και ότι ο Κάμερον είχε προηγουμένως διαγνωστεί με επιληψία. Τα αποτελέσματα της αυτοψίας έγιναν γνωστά στις 30 Ιουλίου επιβεβαιώνοντας ότι η αιτία θανάτου του παιδιού, οφείλεται σε ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο στον ύπνο του από κρίση επιληψίας.

Το σώμα του αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του επέστρεψαν στην οικογένεια.

Leave a Reply