Loading...
Υπολογιστές – Συσκευές -Hardware

Infinity gear:Core R2

Μονάδα γραφικών Radeon Vega 3. Τέσσερις λογικοί πυρήνες Zen αρχιτεκτονικής. Ταχύτατος SSD και άφθονη DDR4 μνήμη. Το προσιτό Core R2 θα σε ξαφνιάσει θετικά.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή: AMD Athlon 200GE
RAM Memory: 8 GB
Τύπος Δίσκου: SSD
Χωρητικότητα Δίσκου: 240 GB
Κάρτα Γραφικών: Radeon Vega 3
Μνήμη κάρτας γραφικών: Shared

Περισσότερα

Συνδύασέ το με

 

Infinity Gear Core R2
499.00
Woodwell BF2400 Black
79.00
Συνολική τιμή
578.00

 

Το δικό σου Core R2:

Μην συμβιβάζεσαι. Το διάφανο πλαϊνό, η ημιδιάφανη πρόσοψη και οι addressable RGB ανεμιστήρες καθιστούν την εικόνα του δικού σου Core R2, προσωπική υπόθεση. Εκτός από επιλογές για το χρώμα του φωτισμού, έχεις στη διάθεσή σου πολλαπλά lighting effects που μπορείς να ελέγξεις ασύρματα. Επιπλέον, στη συσκευασία του συστήματος θα βρεις εναλλάξιμα trims για την πρόσοψη του case. Το δικό σου Core R2 ξεχωρίζει ακόμα και σβηστό.

Η ενημερωμένη και καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού σε συνδυασμό με την απουσία bloatware και αμφιβόλου χρησιμότητας συνοδευτικών utilities, καθώς και το fine-tuning μιας πλειάδας ρυθμίσεων σε software και hardware επίπεδο, εγγυόνται αποδοτική και απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης.

Zen Architecture with Radeon Vega Graphics:

Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται ο νέος AMD Athlon 200GE. Με τέσσερις λογικούς πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας 3,2GHz, κάθε CPU load εκτελείται ταχύτατα και αποδοτικά. Η Zen αρχιτεκτονική κάνει τη διαφορά και μέχρι 40% περισσότερες εντολές εκτελούνται ανά κύκλο. Το Raven Ridge chip των 14nm διαθέτει τη Vega 3 μονάδα γραφικών. Με 192 stream processors και υποστήριξη όλων των σύγχρονων APIs (DirectX 12, Vulkan κ.α.) μπορεί να μην βάζει φωτιά σε ΑΑΑ τίτλους αλλά αποδεικνύεται παραπάνω από ικανή για casual gaming και προβολή 4Κ περιεχομένου.
Η A320 μητρική της Gigabyte ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της AMD πλατφόρμας και σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς το APU σου στο έπακρο. DDR4 μνήμες, USB 3.1, υποστήριξη για M.2 NVMe συσκευές και μια πληθώρα συνδέσεων είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά. Επιπλέον, η overbuild σχεδιαστική προσέγγιση της Gigabyte (Glass Fabric PCB, High Temperature Protection of Lower RDS(on) MOSFETs Design, Smart Fan 5) εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, μεγάλα uptimes και μέγιστη αντοχή στον χρόνο. Τα 8GB DDR4 μνήμης είναι χρονισμένα στα 2666MHz και εγγυώνται απρόσκοπτο multitasking.

PCIe Gen3 x4 M.2 SSD support
Πρωτόγνωρες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων με ακαριαία απόκριση, ακόμα και στα πλέον απαιτητικά σενάρια χρήσης.

SuperSpeed USB 3.1
Με ταχύτητες έως και 5Gb/s για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και ταχύτατη φόρτιση συσκευών.

Realtek ALC887 Audio Design
High Quality Audio Capacitors
Audio Noise Guard

Smart Fan 5
Οι 5 αισθητήρες θερμοκρασίας και οι 2 υβριδικές υποδοχές ανεμιστήρων διασφαλίζουν βέλτιστες θερμοκρασίες.

No Lag, Just Frag!
Για μέγιστη ταχύτητα δικτύου με μηδενικό lag, απόλυτη σταθερότητα και υποστήριξη cFosSpeed.

Gigabyte Ultra Durable
- Anti-Sulfur Resistors
- New Glass Fabric PCB
- Lower RDS MOSFETs Design

Core R2:

Σε ένα Infinity Gear σύστημα, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Έτσι, στο Core R2 o αποθηκευτικός χώρος είναι αξιόπιστος και ταχύς: Ο 240GB SSD φιλοξενεί ελληνικά Windows 10 και εφαρμογές και με 500MB/s εξασφαλίζει ακαριαία απόκριση σε σχέση με οποιονδήποτε συμβατικό σκληρό δίσκο. Επιπλέον, τόσο η μητρική όσο και το τροφοδοτικό παρέχουν εκτεταμένες δυνατότητες επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου.

Το Core R2 στεγάζεται σε μία ειδική εκδοχή του MasterBox Lite 3.1 της Cooler Master το οποίο πέραν της ποιοτικής και στιβαρής κατασκευής, του άριστου airflow και των addressable RGB ανεμιστήρων, παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες τροποποιήσεων και αναβαθμίσεων. Το διάφανο πλαϊνό αναδεικνύει το εσωτερικό ενώ το Infinity Gear τροφοδοτικό των 500W καλύπτει αποδοτικά και με άνεση τις ενεργειακές απαιτήσεις του συστήματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Επεξεργαστή
AMD Athlon 200GE
RAM Memory
8 GB
Τύπος Δίσκου
SSD
Χωρητικότητα Δίσκου
240 GB
Πηγή:Κωτσόβολος.gr
Leave a Reply