τι είναι το τικ τοκ

Το τικ τοκ γνωστό παλαιότερα ως musical.ly είναι ένα μέσω επικοινονίας με τον κόσμο και με φίλους.Το  τικ τοκ συνδέει την μουσική με τον χορό.Στο τικ τοκ μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα όπως θα δούμε και παρακάτω.

Η εφαρμογή αυτή σου δίνει 5 δυνατότητες.Η 1η μπορείς να βάλεις στους άλους like,να τους γράψεις σχόλια ακόμη και να τους ακολουθήσεις.Η 2η μπορείς να κάνεις ένα live βίντεο.Η 3η ότι μπορείς να ακολουθήσεις,να βάλεις like και να γράψεις σχόλια και εσύ στους άλους.Η 4η μπορείς να κάνεις το προφίλ σου δημόσιο ή ιδοιοτικό.Και τέλος η 5η που μπορείς να μιλάς με τους φίλους σου με μηνύματα.

Τρόποι σύνδεσης στο τικ τοκ:

Αρχικά κατεβάζεις την εφαρμογή.Μετά πατάς ένα ανθρωπάκι που έχει κάτω κάτω σε μία μπάρα,όταν πατάς αυτό το εικονίδιο σου λέει σύνδεση όταν πατάς σύνδεση σου βγάζει να συνδεθείς μέσω του google,facebook,instangram ακόμα και με το e-mail σου και τον αριθμό τηλεφώνου σου.Όταν μπεις βάζεις φωτογραφία στο προφίλ σου το όνομά σου και γράφεις κάτι για εσένα. Έτσι συνδέεσε στο τικ τοκ και μπορείς να ξεκινίσεις να ανεβάζεις βίντεο.

Πώς μπορείς να ανεβάσεις ένα βίντεο στο τικ τοκ:

Αρχικά κάτω κάτω έχει μία μπάρα.Στη μπάρα έχει στη μέση ένα εικονίδιο πατάς εκεί και σε βγάζει στο βίντεο.Πρώτα επιλέγεις τον χορό και το τραγούδι που θες να κάνεις.Μετά στα δεξιά έχει μία κάθετη μπάρα πατάς το χρώμα που θες να έχει το βίντεο να είναι  πιο φωτεινό ή πιο σκοτηνό ή πιο γκρι κ.π.α Επίσης πατάς σε πόσα δευτερόλεπτα θες να ξεκινίσεις το βίντεο.Κάτω έχει μία ακόμη μπάρα που πατάς αν θες το βίντεο να είναι σε αργή ή γρήγορη κίνηση.Όταν θες να ξεκινίσεις το βίντεο πατάς ένα κικλάκι που έχει κάτω κάτω.Όταν έχεις γιρίσει το βίντεο επιλέγεις το εξόφιλο του βίντεου,μετά άμα θες γράφεις μια ερώτηση για να σου απαντήσουν στα σχόλια αυτοί που θα δούν το βίντεο. Άμα σου αρέσει και θες να το ανεβάσεις πατάς ένα κουμπί που γράφει δημοσίευση.Άμα δεν σου αρέσει και τόσο μπορείς να πατίσεις ένα κουμπί που γράφει πρόχηρα και μετά ξανατραβάς το βίντεο.

Αυτό είναι το τικ τοκ ελπίζω να πίρατε τις πληροφορίες που θέλατε.

Παρακαλώ να μην αντιγραφεί από κανέναν γιατί είναι δικό μου.

Αν σας άρεσε κάντε όλοι σχόλιο.

Εμμανουέλα

3 comments

  1. Καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Εκεί που γράφει να μην το αντιγράψει κανένας το πήρε από την δικιά μου ανάρτηση. Καλά δε πειράζει. ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Μπράβο. Πες τα!

Leave a Reply