ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΤΑΣ για την Τετάρτη

Το Υπουργείο παιδείας με εγκύκλιό του προτρέπει τα σχολεία να δημιουργήσουν κάρτες με ευχές για το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και για όλους τους γιατρούς. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, τόσο εμείς όσο και τα παιδιά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε κουράγιο. Συνεπώς, αυτές τις ημέρες θα ήθελα τα παιδιά να ασχοληθούν με τη δημιουργία αυτής της κάρτας που θα περιλαμβάνει ζωγραφιές και κάποιο μήνυμα ελπιδοφόρο.

Οι μαθητές καλούνται είτε σε κάποιο φύλλο χαρτί είτε μέσω τους προγράμματος της ζωγραφικής που έχουν όλοι οι υπολογιστές, να δημιουργήσουν κάρτες με κάποιο μήνυμα. Η καλύτερη κάρτα ( μετά από ψηφοφορία) θα επιλεγεί και θα ανέβει σε ιστοσελίδα μαζί με άλλες κάρτες από άλλα σχολεία. Βάλτε λοιπόν τη φαντασία σας να δουλέψει, σκεφτείτε ένα ελπιδοφόρο και πρωτότυπο μήνυμα, βάλτε χρώματα και σχέδια και δημιουργήστε. Παρακάτω παρατίθεται ο υπερσύνδεσμος που ανεβαίνουν οι κάρτες για να πάρετε ιδέες. Βάλτε χρώματα, χρυσόσκονη και πάνω απ' όλα φαντασία.

https://gallery.sch.gr/kartes

Και χριστουγεννιάτικα πατρόν με φωτογραφίες ( αν κάποιος θέλει να δουλέψει πάνω σε αυτά)

Web banner with white medical mask to make trendy Christmas greetings due to the outbreak coronavirus. Best wishes (by or for) medical, nursing, hospital staff, medical team, first aid. Wishes from those in lockdown

Στείλτε μου φωτογραφίες για να δω τι κάνατε και να προβληθούν και στους συμμαθητές σας