Καλώς Ήρθατε στο Ιστολόγιό μας!

Αγαπητοί αναγνώστες,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ιστολόγιο! Η δημιουργία αυτού του χώρου είναι το αποτέλεσμα της 5ης ομαδικής εργασίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ Συστάδα: Β1.4 Πληροφορικής». Είμαστε μια ομάδα καθηγητών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας γνώσεις, σκέψεις και ιδέες.

Τι θα βρείτε εδώ;

Το ιστολόγιό μας είναι αφιερωμένο σε θέματα Πληροφορικής, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας. Οι αναρτήσεις μας θα περιλαμβάνουν από εκπαιδευτικό υλικό και οδηγίες χρήσης μέχρι τα πιο πρόσφατα νέα και εξελίξεις στον χώρο της Πληροφορικής. Ακόμη, θα βρείτε μια ποικιλία άρθρων που ελπίζουμε να σας ενημερώνουν, να σας ψυχαγωγούν και να σας εμπνέουν. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό και δυναμικό περιβάλλον όπου ο καθένας θα μπορεί να βρει κάτι ενδιαφέρον και χρήσιμο.

Δείτε το Βίντεο Καλωσορίσματος

 

 

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η Λασπιά Χαραλαμπία, ο Πελέκης Ειρηναίος και η Τόκογλου Αικατερίνη, καθηγητές Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Με αυτό το ιστολόγιο, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου η γνώση και η εμπειρία μας θα συναντούν τη δική σας περιέργεια και ενθουσιασμό για την πληροφορική.

Συμμετοχή και Διάλογος

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη για εμάς. Ενθαρρύνουμε την αλληλεπίδραση και τον διάλογο μέσω των σχολίων σας κάτω από τα άρθρα μας. Οι απόψεις και οι προτάσεις σας είναι η κινητήρια δύναμή μας για να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να παρέχουμε περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

Ευχαριστίες

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επισκεφθήκατε το ιστολόγιό μας. Η υποστήριξή σας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθειά μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε την περιήγησή σας και να βρείτε τα άρθρα μας ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι και ανυπομονούμε να το διανύσουμε μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Λασπιά Χαραλαμπία, Πελέκης Ειρηναίος, Τόκογλου Αικατερίνη

Leave a Reply