ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!! ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ!! ΜΕ ΕΥΑ ΚΡΙΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Αντιμέτωπη με δυο οικολογικές καταστροφές βρέθηκε η Θεσσαλονίκη το τελευταίο τριήμερο από δυο πυρκαγιές, που σημειώθηκαν στη χωματερή ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ και σε εργοστάσιο χρωμάτων στη βιομηχανική περιοχή της ΣΙΝΔΟΥ. Οι δυο φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο ωστόσο οι ειδικοί κάνουν λόγο για μεγάλες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη ρύπανση εδάφους, ατμόσφαιρας και υδροφόρου ορίζοντα ανατολικά και δυτικά της πόλης.

Το μέγεθος της καταστροφής δεν είναι δυνατό ακόμη να υπολογιστεί κυρίως στη χωματερή των Ταγαράδων όπου εξακολουθούν να καίγονται πλαστικά και εύφλεκτες ύλες ενώ τα διασταλάζοντα ύδατα -εξαιτίας της υπερχείλισης του ταμιευτήρα των λυμάτων- εισχώρησαν ακόμα και σε ιδιόκτητα σπίτια στις κατοικημένες περιοχές του Δήμου Βασιλικών.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ!! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΣΟΚ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΝΥΧΤΑ!!!!

 

            Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στη χωματερή Ταγαράδων και τη ΒΙΠΕ Σίνδου | in.gr

4 Comments on “ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!! ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ!! ΜΕ ΕΥΑ ΚΡΙΝΑ

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!

  2. Γειά σου Εύα. Τέλειο. Η είδηση είναι αληθινή, οι εικόνες δεν νομίζω να είναι.

    • Κολλητουλα μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.

Leave a Reply