Αποστολή ηλεκτρονικά στο email των ελέγχων προόδου Α’ Τετραμήνου

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Σήμερα Πέμπτη 4/2 έγινε ηλεκτρονικά η αποστολή των ελέγχων προόδου των μαθητών, στο δηλωμένο στο σχολείο email των κηδεμόνων. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε, η δια ζώσης παράδοση της βαθμολογίας δεν είναι δυνατή, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στους χώρους του σχολείου.

Επίσης, σας προσκαλούμε αύριο Παρασκευή 5/2 και ώρα 18:00 σε ενημερωτική τηλεσυνάντηση στην ψηφιακή τάξη του υποδιευθυντή κ.Ακούτα  (https://minedu-secondary.webex.com/meet/sharitas) , με θέματα:

  • Επαναλειτουργία  του σχολείου
  • Βαθμολογία 1ου τετράμηνου
  • Απολογισμός της τηλεκπαίδευσης

Με εκτίμηση

Ο  Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΥΣ1:Σε περίπτωση που κάποιος από τους γονείς δεν έλαβε το email της προόδου του κηδεμονευομένου του, σημαίνει ότι ή είναι δηλωμένο λάθος στο σύστημα ή δεν το έχουμε καταχωρημένο. Ας στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο σχολείο από το σωστό email με τον αριθμό ταυτότητάς του, για να προβούμε στην καταχώρηση-αντικατάστασή του.

ΥΣ2:Στον ιστότοπο του σχολείου είναι αναρτημένη λίστα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών, και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι κηδεμόνες να επικοινωνήσουν μαζί τους, για να ρωτήσουν για την πρόοδο των μαθητών.

Leave a Reply