Και ποιος δεν έχει δει, με μεγάλη χαρά, τις ταινίες της Disney; Οι περισσότεροι από εμάς, όντας μικρά παιδιά, αλλά και  έφηβοι έχουμε δει σε επαναλήψεις τις περισσότερες από τις ταινίες αυτές, χωρίς όμως να αντιληφθούμε τι πραγματικά υπάρχει πίσω από… την οθόνη μας και εξηγούμαστε.

Όντας μικροί και… απονήρευτοι δεν είχαμε συνδυάσει ήρωες και ταινίες φαίνεται όμως πως πίσω από κάθε παραγωγή υπάρχει κάποια σχέση, όπως ας πούμε της γοργόνας Ariel με τον Captain Hook. Τι μπορεί να τους ενώνει;

Οι fans σκέφτηκαν σοφά πολλές από τις ταινίες της Disney και διαπίστωσαν πως κάποιοι ήρωες έχουν σχέση με κάποιους άλλους. Ήξερες εσύ πως οι γονείς της Elsa και της Anna από το Frozen είναι οι γονείς του… Tarzan; Λοιπόν ναι, αυτή είναι μια θεωρία των θαυμαστών πολύ εύστοχη.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σε προειδοποιήσουμε πως μετά από αυτό το κείμενο, οι ιδανικές ιστορίες της Disney ίσως χάσουν τη μαγεία τους.

Άφησε επίσης τα δικαιώματα του Peter Pan σε ένα παιδικό νοσοκομείο, όπου θα βοηθούσε ασθενείς που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Ακόμα και πριν από αυτό, έγραψε σε μια βιογραφία ότι άντλησε έμπνευση από τον αδερφό του David, ο οποίος έφυγε πολύ νέος από τη ζωή και ως εκ τούτου θα παραμείνει αγόρι για πάντα. Ναι, ο Peter Pan ίσως είναι ο αδερφός του.

 

Οι γονείς της Elsa και της Anna είναι οι γονείς του Tarzan;

Πόσο τρελό θα ήταν αυτό; Όπως αναφέρεται στο enkivillage, όταν ρωτήθηκαν για τη θεωρία αυτή οι παραγωγοί του Frozen, δήλωσαν ότι οι γονείς των κοριτσιών δεν πέθαναν στη θάλασσα, αλλά κατάφεραν να διαφύγουν σε ένα νησί όπου απέκτησαν έναν γιο αλλά αργότερα σκοτώθηκαν από μια λεοπάρδαλη. Αν λοιπόν οι γονείς της Elsa και της Anna δεν πέθαναν σε ναυάγιο και έζησαν στη ζούγκλα, θα μπορούσαν να είναι οι γονείς του Tarzan; Μοιάζει μια εύστοχη παρατήρηση αυτή!

 

ΥΣ. Ελπίζω να σας αρεσε το άρθρο!!!!!!!!!!

3 thoughts on “Μια τρελή θεωρία θέλει Elsa και Anna του Frozen να είναι αδερφές του Tarzan”
  1. Τέλειο άρθρο!! Αν δεν στέκει και πολύ!! Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά νησιά με λεοπαρδάλεις!! Και αν κρίνω από την Άννα και την Έλσα, οι γονείς τους δεν μοιάζουν με τον Ταρζάν!! Μα τι σκέφτονται κι αυτοί οι fan??

  2. Γειαα, εμένα μου άρεσε πολύ το άρθρο να κάνεις και άλλα τέτοια, η αλήθεια είναι ότι πολλές θεωρίες των fan είναι λίγο ακραίες αλλά κατα την γνώμη μου αυτή θα μπορούσε να βγάλει λίγο νόημα αν δεν είχε βγει το Frozen 2 που από ότι θυμάμαι δείχνει ότι οι γονείς τους τελικά πέθαναν στην θάλασσα!

Leave a Reply