ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2016-2017

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2016-2017

  Πιο κάτω σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τις αθλητικές δράσεις.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://drive.google.com/file/d/0B1l1WX_pou7EVGNBdXgyT0NhVUE/view?usp=sharing

 

 Πολλές και σημαντικές ήταν οι αθλητικές δράσεις του 7ου Γυμνασίου Χανίων φέτος όπως κάθε χρόνο. Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας συμμετείχαν καθολικά στη 2η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Ήταν μια πλούσια ημερίδα με αγώνες σε διάφορα αθλήματα όπως Βόλεϊ, Μπάσκετ, Τένις, Πινγκ-Πονγκ, Δρομικά αθλήματα, Σκάκι και δημιουργικές εργασίες βασισμένες στη θεματολογία της ημέρας «Συμμετέχω χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας».

Συμμετείχαμε σε όλους τους Σχολικούς Αγώνες «Αθλοπαιδίες» με εξαιρετική παρουσία και πολλές πρωτιές, τόσο σε ομαδικά αθλήματα όπως το Βόλεϊ, το Μπάσκετ, το Ποδόσφαιρο, το Μπιτς Βόλεϊ, όσο και σε ατομικά, όπως Στίβο, Ανώμαλο Δρόμο, Ποδηλασία, Πινγκ Πονγκ όπου τα παιδιά μας πέτυχαν πολλές νίκες επιδεικνύοντας αγωνιστικό ήθος και ομαδικότητα.

Επίσης, έλαβαν μέρος σε αθλητική ημερίδα Πινγκ Πονγκ το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με το σχολείο και υπό την εποπτεία των γυμναστών (Τάτσιου Νίκη, Καραπανταζής Βασίλειος) σε συνδιοργάνωση με το Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κο.  Δασκαλάκη Στέλιο και την Ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ. Σκοπός ήταν η γνωριμία με το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και η χαρά της συμμετοχής.

Leave a Reply