Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!! PART 1.

 Γεια σας παιδιά σήμερα θα σας μιλήσω για την οικογένεια μου!!! Αυτό είναι το πρώτο μέρος. Λοιπόν τον μπαμπά μου τον λένε Γιάννη. Έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι ψηλός και κανονικός στα κιλά.

Δουλεύει στην λαχαναγορά. Είναι πολύ δυνατός και πάντα θα μου κάνει το χατίρι μου!!!! Τον αγαπώ πολύ!!!Την μαμά μου την λένε Αθανασία. Είναι πολύ όμορφη!!! Έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φοράει γυαλιά που της πηγαίνουν πολύ!!! Είναι κανονική και σε ύψος αλλά και σε βάρος. Δουλεύει στην εταιρεία Κοτζόγλου. Είναι καλόκαρδη και πάντα ξέρει τον τρόπο να με κάνει να νιώθω τέλεια!!!!

Τώρα θα σας μιλήσω για ένα ξεχωριστό μέλος στην οικογένεια μου. Τον αδερφό μου Ηλία. Είναι 3 χρόνων δηλαδή θα τα κλείσει σε 1 ή 2 εβδομάδες. Είναι πολύ ψηλός για την ηλικία του. Έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι αδύνατος.Ομως εγώ τον αγαπώ περισσότερο από όλους. Και από τους γονείς μου. Μιλάει τόσο γλυκά αλλά και πολύ.... έτσι έκανα κι εγώ μωρό. Πάντως άλλες φορές με λέει Κατερινουλα μου, άλλες φορές με λέει καρδούλα μου κ.α.

Έχω την καλύτερη οικογένεια στον κόσμο!!!

Πάντως αν σας άρεσε η απίθανη οικογένεια μου μπορείτε να διαβάσετε και το δεύτερο μέρος!!! Φιλιά. Καλή συνέχεια καραντίνας και βαρεμάρας!!!

 

 

 

 

Leave a Reply