2.11.2021

Γλώσσα: Ξεκινήσαμε το κεφάλαιο "Μύτη σαν σαλάμι" (γράμμα Μμ). Κάναμε από Β.Μ σελ. 48-49. Στο Τ.Ε (λεπτό) γράψαμε στη σελ.40 το Μμ.  Αυτό που θέλει προσοχή  είναι να ξεκινάνε την πρώτη γραμμή του Μ από πάνω προς τα κάτω, το ίδιο και στο μ (να μην είναι στο αέρα το μπολάκι όπως το είπαμε αλλά να ακουμπάει στη γραμμή του τετραδίου και το μπαστουνάκι μικρό).

Εργασίες: Ανάγνωση τα σκιασμένα, γραφούλης σελ. με Μμ . Ορθογραφία από γραφούλη τη λέξη όνομα και την πρόταση   Μία μάσκα.

Μαθηματικά: Ξεκινήσαμε το κεφάλαιο 14 (Β.Μ). Μαθαίνουμε κάτι γνωστό ήδη. Πώς γράφουμε στα μαθηματικά μια πρόταση. Τα σύμβολα + και = .

Εργασίες: Πράσινο τετράδιο  φωτοτυπία με προσθέσεις (πεταλούδες)

  • Το παρακάτω μήνυμα είναι από τον κ. Παναγιώτης Τίντας, εκπ/κό Μουσικής 

Αγαπητοί γονείς,

επειδή το μάθημα της Μουσικής είναι μονόωρο ανα εβδομάδα και όλα τα όμορφα της Μουσικής δεν χωρούν πάντα
στη διάρκεια του μαθήματος, χρησιμοποιώ τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής τάξης (η-τάξη),ώστε να μπορώ να 
αποθηκεύω εκεί έγγραφα και συνδέσμους για ταινίες ,διαδραστικά βιβλία,παιχνίδια ,στίχους τραγουδιών και άλλες πληροφορίες.Η πλατφόρμα αυτη λειτουργεί ως αποθετήριο υλικού ανεξάρτητα από την εξ αποστάσεως διδασκαλία!
Με τη δική μου καθοδήγηση οι μαθητές μπορούν να ασχολούνται και να συμπληρώνουν ευχάριστα τις γνώσεις
κάθε περιόδου : Χριστούγεννα,εθνικές εορτές ,αφιερώματα συνθετών,μουσικών έργων,παραμυθιών.παιχνιδιών.
 
Παρακαλώ να κάνετε την εγγραφή των παιδιών στην η-τάξη, σύμφωνα με τις οδηγίες στο pdf. που επισυνάπτω, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του μαθητή από το  Πανελλήνιο  Σχολικό Δίκτυο, που χρησιμοποιούσατε για να συνδεθείτε στην εξ αποστάσεως, την περσινή χρονιά.
Με εκτίμηση,
 
Παναγιώτης Τίντας, εκπ/κός ΠΕ 79.01
Οδηγίες σύνδεσης στο παρακάτω αρχείο

η-τ@ξη Μουσικής -20ο

Leave a Reply