ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Το σχολείο ζητάει να προτείνεται προορισμό για την εκδρομή που θα γίνει στις 28 Μαΐου 2021

Eισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ενημερωθείτε από τα παρακάτω αρχεία:

Eισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Δημοσίευση απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

ΦΕΚ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟ

Σύνδεσμοι webex Καθηγητών

Σύνδεσμοι στο webex

Τομέας Πληροφορικής

Η  πληροφορική με τις εξειδικεύσεις της διαδραματίζει πλέον έναν κορυφαίο και με ολοένα αυξανόμενη σημασία ρόλο στις εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης σε διεθνές επίπεδο. Τα επαγγέλματα πληροφορικής απαιτούν ερευνητική και δημιουργική σκέψη, εφευρετικότητα,  φαντασία, οργανωτικές και ερευνητικές δεξιότητες, μεθοδικότητα στην εργασία και υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και συνεχούς κατάρτισης στο αντικείμενο και τις νέες τεχνολογίες. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, εκπαιδευτικές μονάδες κ.ά., καθώς επίσης και σε φορείς που χρησιμοποιούν προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής.

Continue reading

Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας

Άτομα με ενδιαφέροντα και κλίση στα οικονομικά θα πρέπει να εξετάσουν την προοπτική σταδιοδρομίας στις ειδικότητες του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της τουριστικής βιομηχανίας, στα τμήματα της διοίκησης και της οικονομικής διαχείρισης τους.

Continue reading

Χρήσιμα έντυπα

Μετά και την οριστικοποίηση της ηλεκτρονικής εγγραφής, οι κηδεμόνες πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν ορισμένα έντυπα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.

Αν οι κηδεμόνες δεν επιθυμούν να προσέλθουν στο σχολείο (κάτι που προτείνουμε για την αποφυγή συγχρωτισμού), μπορούν εναλλακτικά να κατεβάσουν τα έγγραφα από τους παρακάτω υπερσυνδέσμους, και να τα στείλουν συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στο email του σχολείου με τίτλο "ΕΓΓΡΑΦΗ - και το Ονοματεπώνυμο του μαθητή".

Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (για όλες τις τάξεις)

Έντυπο γονικής συγκατάθεσης για ανάρτηση φωτό ή βίντεο στην σχολική ιστοσελίδα (για όλες τις τάξεις)

Αίτηση εγγραφής (για όλες οι τάξεις)

Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα για Α' Τάξη

Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα για Β' Τάξη (για επιλογή τομέα)

Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα για Β' Τάξη (για προτίμηση ειδικότητας)

Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα για Γ' Τάξη (επιλογή ειδικότητας)

 

Αποστολή ηλεκτρονικά στο email των ελέγχων προόδου Α’ Τετραμήνου

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Σήμερα Πέμπτη 4/2 έγινε ηλεκτρονικά η αποστολή των ελέγχων προόδου των μαθητών, στο δηλωμένο στο σχολείο email των κηδεμόνων. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε, η δια ζώσης παράδοση της βαθμολογίας δεν είναι δυνατή, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στους χώρους του σχολείου.

Επίσης, σας προσκαλούμε αύριο Παρασκευή 5/2 και ώρα 18:00 σε ενημερωτική τηλεσυνάντηση στην ψηφιακή τάξη του υποδιευθυντή κ.Ακούτα  (https://minedu-secondary.webex.com/meet/sharitas) , με θέματα:

Continue reading

Υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021, στην προθεσμία από Δευτέρα 8 Μαρτίου έως και Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Σύμφωνα με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις που υπογράφηκαν και δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ, οι μαθητές της τελευταίας τάξης έχουν ήδη υποβάλει την Αίτηση-Δήλωσηενώ στο διάστημα 8-19 Μαρτίου 2021 θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση οι παλαιοί απόφοιτοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ 2021.

Continue reading

ΓΙΑ ΤΟ 2 ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

2ο ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

Κωδικός Φορέα : 0940040

Τύπος Φορέα: Ημερήσιο ΕΠΑΛ

Διευθυντής Φορέα: ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Διεύθυνση: ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 44 Τ.Κ. 66132

Τηλέφωνα: 2521022223

Fax: 2521027781

email mail@2epal-dramas.dra.sch.gr
Ιστοσελίδα: www.2epal-dramas.gr