Posted on March 12, 2025
Για την Πέμπτη 13/3
Γλώσσα: Στην τάξη ξεκινήσαμε με την ανάγνωση και συνεχίσαμε με το Τ.Ε.. αφού ολοκληρώσαμε είπαμε για τα ονόματα που παίρνουν κόμμα σε μία πρόταση κι έπειτα φτιάξαμε το δικό μας μενού εστιατορίου στο κίτρινο τετράδιο σαν την εικόνα του βιβλίου.
Για το σπίτι: Ανάγνωση το φυλλάδιο 25 και ασκήσεις στο κόκκινο τετράδιο Κοντά_στο_τζάκι__τζ__250312_071053 (3)
Μαθηματικά: Προχωρήσαμε στο κεφάλαιο 49 από το Β.Μ τα προηγούμενα μαθήματα που είναι μικρότερης βαρύτητας τα άφησα για τους φοιτητές.
Για το σπίτι: Ασκήσεις στο κόκκινο τετράδιο Κεφ_46_Προσθέσεις_και_αφαιρέσεις_διψήφιων_και__250312_071334
,Μελέτη Περιβάλλοντος: Συνεχίσαμε για τη θάλασσα και τα νησιά Από το Τ.Ε. . Παρατηρήσαμε τον πίνακα του Τσόκλη και φανταστήκαμε ότι ήμασταν μέσα. Ειπαμε τι ακούμε , τι αγγίζουμε και τι νιώθουμε. Στη συνέχεια είπαμε για τον μύθο της δημιουργίας των νησιών και ζωγραφίσαμε από ένα καράβι που το κάθε παιδί του έδωσε όνομα που θυμίζει θάλασσα.
Τις επόμενες Πέμπτες θα διδάσκουν οι φοιτητές στα παιδιά σε συνεννόηση μαζί μου και με την επίβλεψή μου. Υπενθυμίζω την αίτηση και τα χρήματα για την εκδρομή της Παρασκευής.
