Για το χοιρινό
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε πολύ λεπτές λωρίδες και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε 3-4 κ.σ. ξίδι, το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες τα σκόρδα ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, το μέλι, το δεντρολίβανο, τη ρίγανη και ανακατεύουμε. Ιδανικά καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6-12 ώρες να μαριναριστούν.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Βάζουμε τη μισή δόση από το χοιρινό στο καυτό τηγάνι και ψήνουμε για 1-2 λεπτά. Αφήνουμε να πάρει χρώμα χωρίς να ανακατεύουμε. Ψήνουμε συνολικά 3-4 λεπτά για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με 1 κ.γ. ξίδι, ανακατεύουμε και αφαιρούμε.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και το υπόλοιπο χοιρινό. Αν έχει στεγνώσει πολύ το τηγάνι προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο επιπλέον.
Για τις πίτες
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το γιαούρτι, το αλεύρι, τη ρίγανη, αλάτι, το ελαιόλαδο και χτυπάμε με τον γάντζο, σε δυνατή ταχύτητα για 3-4 λεπτά για να δέσουν τα υλικά.
Κόβουμε τη ζύμη στη μέση και ανοίγουμε με έναν πλάστη με διάμετρο 15-20 εκ.
Ψήνουμε ξεχωριστά την κάθε πίτα για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα και ψηθούν μέχρι μέσα.
Για τη σύνθεση
Μοιράζουμε στις πίτες, το τζατζίκι, τον γύρο, τις πατάτες, τις ντομάτες και το κρεμμύδι σε φέτες, τον μαϊντανό, τυλίγουμε και σερβίρουμε.