Ζώδια σήμερα 12/1 – Ημερήσιες προβλέψεις

Οι λεκτικές εντάσεις καλά κρατούν με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού! Έρχονται ανατροπές, ρήξεις και άσχημα ξεσπάσματα, που θα πλήξουν Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθημερινές έγκυρες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολογική ομάδα του oroskopos

Κριός σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου, ό,τι κι αν συμβεί, όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις και κάνε όσο πιο πολύ υπομονή μπορείς!

Ταύρος σήμερα 12/1/2021

Γενικα

Φίλε Ταύρε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες! Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική, απέναντι σε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές!

Δίδυμος σήμερα 12/1/2021

Γενικα

Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Ερμή-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, ειδήσεις και μηνύματα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν επικοινωνείς και να είσαι προσεκτικός στη οδήγηση!

Καρκίνος σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Ερμή-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, ειδήσεις και μηνύματα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν επικοινωνείς και να είσαι προσεκτικός στη οδήγηση!

Λεων σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές δια σένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Απέφυγε λοιπόν οπωσδήποτε παράλογες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και εκρήξεις, γιατί πιθανόν να σου φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς.

Παρθένος σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και τις εκρήξεις σου στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!

Ζυγός σήμερα 12/1/2021

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα αμαυρώσουν την καλή σου φήμη.

Σκορπιός σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις και με τους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα σου και σε αγαπούν, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες.

Τοξότης σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, πρόσεχε πολύ τις συζητήσεις σου, γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αιγόκερως σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι!

Υδροχόος σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα!

Ιχθύς σήμερα 12/1/2021

Γενικά

Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Ιχθύ, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Ουρανού! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και ανατρεπτικών καταστάσεων! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια!

 

 

 

Leave a Reply