Ολυμπιακοι αγώνες

 

Oι στολές που ξεχώρισαν από την τελετή έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων:

Ελλάδα: Ενώ οι ανδρικές στολές ήταν αρκετά απλές, οι γυναίκες της ελληνικής αντιπροσωπείας φορούσαν σούπερ κομψές πλισέ φούστες, σημειώνει το περιοδικό People.

Βραζιλία: Όχι μόνο μπήκαν χορεύοντας στο στάδιο, αλλά οι αντιπρόσωποι από τη Βραζιλία φορούσαν, φυσικά, πουκάμισα με τροπικό σχέδιο.

Παραγουάη: Οι αθλητές της Παραγουάης έμοιαζαν σαν να πήγαιναν στο γειτονικό καρναβάλι.

Βερμούδες: Θα περιμένατε από τις Βερμούδες να εμφανιστούν με οτιδήποτε άλλο εκτός από τις… βερμούδες για τις οποίες είναι διάσημες;

 

Ουκρανία: Ποδηλατικά σορτς και τσαντάκια μέσης! Σε μια τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων; Αν μη τι άλλο, ανατρεπτικό λουκ, σχολιάζει το People. Η στολή της Ουγκάντας ήταν άνετη και πρακτική, με το τσαντάκι να χρησιμεύει για την αποθήκευση σνακ.

Σάο Τομέ και Πρινσίπε: Οι αθλητές του νησιωτικού αυτού κράτους στον κόλπο της Γουινέας ξεχώρισαν στο πλήθος χάρη στις λάιμ πράσινες στολές.

Κένυα: Η αντιπροσωπεία της Κένυας φορούσε εντυπωσιακά μπλε και κόκκινο καρό σύνολα με κόκκινες κάπες στην τελετή έναρξης.


Ελ Σαλβαδόρ: Με μια πρώτη ματιά, οι στολές του Ελ Σαλβαδόρ δεν έχουν κάτι αξιόλογο να γράψει κανείς, μέχρι που να κοιτάξετε προσεκτικά και να δείτε τα παντελόνια με το φλοράλ σχέδιο.


Ολλανδία: Οι εκπρόσωποι της Ολλανδίας παρελαύνουν στην Τελετή Έναρξης ή είναι στο δρόμο για το γραφείο, σημειώνει καυστικά το People; Ορισμένοι αθλητές φορούσαν πορτοκαλί ολόσωμες φόρμες (το εθνικό χρώμα) και άλλοι ριγέ κοστούμια.


Γκάνα: Οι αθλητές της αφρικανικής χώρας φορούσαν λευκά ρούχα με ιδιαίτερα μοτίβα στο χρώμα της εθνικής τους σημαίας.

Βανουάτου: Για τον ίδιο λόγο πρέπει να συμπεριληφθεί και το Βανουάτου και φυσικά έχει να κάνει με τον σημαιοφόρο του.


Κροατία: Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα φορέματα των αθλητριών της Κροατίας θα μπορούσαν να φορεθούν και σε άλλες περιπτώσεις.

Τουβαλού: Τι να γράψει κανείς για την μικρή αντιπροσωπεία από το Τουβαλού;

 

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/olympiakoi-agones-stoles-poy-xehorisan

 

3 comments

  1. Πολύ ωραίο άρθρο!!

  2. πολυ ωραιο

  3. Τέλειο άρθρο!

Leave a Reply