Η Μέρα Του Ναι Σήμερα!

Καλή σας μέρα blog friends μου😀! Βασικά δεν είναι καλή... Είναι υπέροχη! Οπότε... Υπέροχή σας μέρα blog friends μου😀😀! Τέλος πάντων, ξέρω ότι από χθες περιμένετε την έκπληξη που έχω για εσάς. Η έκπληξή μου είναι ο τίτλος του άρθρου. Μην ανησυχείτε δεν είναι γράμματα. Για να το εξηγήσω καλύτερα σήμερα είναι Η Μέρα Του Ναι! Δηλαδή σήμερα θα μου λέτε να κάνω διάφορα πράγματα και εγώ θα πρέπει να λέω Ναι! σε όλα και φυσικά να τα κάνω. Γι' αυτό αν θέλετε σήμερα να ξεφαντώσουμε (την τελευταία μέρα πριν ανοίξουν τα σχολεία) γράψτε μου στα σχόλια τι θέλετε να κάνω και εγώ θα το κάνω. Όμως, όπως παντού έτσι και εδώ έχουμε κανόνες. Δεν επιτρέπετε να μου πείτε να κάνω κάτι προσωπικό. Π.χ. Μπορείς να μας πεις το όνομά σου; Λυπάμαι, αλλά σ' αυτές τις ερωτήσεις η απάντηση είναι Όχι. Ελπίζω να έγινα κατανοητή σε όλους. Αν έχετε απορίες μπορείτε να μου τις πείτε κάτω👇 στα σχόλια.

Τώρα ένα άλλο θέμα. Δε ξέρω αν το ξέρετε, αλλά Η Μέρα Του Ναι! είναι μια ταινία στο Netflix. Είναι πολύ ωραία και σας προτείνω να τη δείτε. Μάλιστα μπορείτε και τώρα, για να πάρετε και μερικές ιδέες (για τις ερωτήσεις σας). Απλώς πατήστε εδώ και θα δείτε την ταινία και το trailer της.

ΥΓ: Ανυπομονώ να ακούσω τις ερωτήσεις σας!

12 comments

Skip to comment form

  1. Μπορείς να μου πεις πως σου ήρθε η ιδέα να ανοίξεις αυτό το blog?

    1. Ναι! Η ξαδέλφη μου είχε κάνει blog πριν από μένα και εγώ το παρακολουθούσα. Συνέχεια σκεφτόμουν να κάνω, αλλά ποτέ δεν έκανα. Έτσι μια μέρα το αποφάσισα και το έκανα. Ο λόγος που το έκανα δεν είναι ότι ζήλευα τη ξαδέλφη μου. Ποτέ δε θα το έκανα αυτό. Την υποστήριζα. Τέλος πάντων, ο λόγος που έκανα αυτό το blog είναι ότι ήθελα να δω αν μπορώ να τα καταφέρω, γιατί κάνω πολλά πράγματα. Έτσι τα κατάφερα και χαίρομαι πολύ που προσπάθησα, γιατί αν δεν το έκανα δε θα ήξερα ποτέ αν θα τα κατάφερνα. Στην ουσία ήθελα να δοκιμάσω τα όριά μου. Ελπίζω να απάντησα στην ερώτησή σου Ευσταθία-Παναγιώτα. Επίσης θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Δε θες να κάνεις και άλλες ερωτήσεις; Μπορείς να κάνεις όσες θες.

  2. Τι μουσική ακούς?

    1. Ακούω όλα τα είδη μουσικής, αλλά πιο πολύ μου αρέσει η pop.

  3. Πόσους αναγνώστες έχεις;/Περίμενες ότι θα αποκτήσεις κοινό;

    1. Έχω 70 αναγνώστες. Αν είναι καλό το blog μου πιστεύω ότι θα αποκτήσω κάποια μέρα κοινό. Γι’ αυτό σας ρωτάω διάφορα για το blog μου. Για να το κάνω καλύτερο, ώστε να αρέσει και σ’ εσάς, αλλά και σ’ άλλους.

      1. Το blog σου είναι υπέροχο!!!

        1. Ευχαριστώ, Ευσταθία!

  4. Εγώ δεν έχω κάποια ερώτηση…. Το blog σου είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

    1. Εντάξει. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ελένη!

  5. Είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες στο Netflix.. Την έχω δει πάνω από 3 φορές

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Αργυρώ! Χαίρομαι! Το ίδιο και εγώ!

Leave a Reply