Διαγωνισμός Ταινίας🎬-Βοήθεια!

Γειά σας blog friends✋✋! Θέλω να ζητήσω σας κάποια πράγματα για τον Διαγωνισμό Ταινίας🎬. Ζάχου Ευσταθία-Παναγιώτα, θα ήθελα να μου στείλεις και την ταινία σου. Καφετζή Ελένη, θα ήθελα να μου στείλεις την ταινία σου και το trailer της. Αύριο λήγει ο Διαγωνισμός, οπότε θα ήθελα να μου στείλετε αυτά που σας ζητάω σήμερα. Επίσης Ζάχου Ευσταθία-Παναγιώτα, η ταινία και το trailer της που έστειλες μετά από την πρώτη σου επιλογή ήταν πολύ ωραία! Για να μη μπερδεύεσαι η δεύτερη επιλογή σου δε θα είναι στον Διαγωνισμό, θα είναι πρώτη σου επιλογή. Απλώς, επειδή μου έστειλες και αυτήν ήθελα να τη δω και να σου πω τη γνώμη μου.

6 comments

Skip to comment form

  1. Στην έστειλα την ταινία μου! Αλλά δεν πειράζει στην ξαναστέλνω!
    Η ταινία μου No Reservations : http://voody.online/load/comedya/7451-no_reservations_2007.html#

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ευσταθία! Επίσης δε μου είχες στείλει την ταινία σου. Μου είχες στείλει μόνο το trailer της. Τέλος πάντων, όταν έχω χρόνο θα δω την ταινία σου.

      1. Νομίζω ότι μπερδεύτηκες κι σε μπέρδεψα κι εγώ! Να το σχόλιο μου με την ταινία την ΠΡΩΤΗ! https://blogs.e-me.edu.gr/a441766/2021/05/26/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82%f0%9f%8e%ac/#comment-473

        1. Ναι, μπορεί. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι τώρα μπορείς να συμμετέχεις στον Διαγωνισμό.

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ελένη! Όταν έχω χρόνο θα δω την ταινία σου.

Leave a Reply