Ο Όγκι & εγώ!

Γειά σας blog friends✋✋! Σήμερα σκέφτηκα να σας προτείνω ένα καινούριο βιβλίο📖 που έχω διαβάσει, το οποίο είναι, κατά κάποιον τρόπο, η συνέχεια του βιβλίο📖 Το ΘΑΥΜΑ. Είναι μια παραλλαγή του. Ελπίζω να σας αρέσει το σημερινό άρθρο!

Περίληψη:

Δεν μπορείς να ταιριάξεις με τους άλλους όταν γεννήθηκες, για να ξεχωρίζεις.
Το Θαύμα είναι η βραβευμένη ιστορία του Όγκι Πούλμαν, ενός συνηθισμένου παιδιού με ασυνήθιστο πρόσωπο που τον δυσκολεύει στη ζωή του.
Ο Τζούλιαν ένιωθε πάντα αμηχανία κοντά στον Όγκι, αλλά το καλοκαίρι που πέρασε με τη γιαγιά του στο Παρίσι τον έκανε να δει τον Όγκι με άλλα μάτια.
Ο Κρίστοφερ, ο παλιότερος φίλος του Όγκι, ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα πόσο δύσκολο είναι να είσαι φίλος με τον Όγκι.
Η Σάρλοτ φερόταν καλά στον Όγκι, αλλά αυτή τη χρονιά που δοκιμάζονται οι φιλίες, είναι άραγε αρκετό να είσαι απλά καλός;
Τώρα θα διαβάσετε την ιστορία του Όγκι από μιαν άλλη σκοπιά. Από την πλευρά τριών παιδιών που ο Όγκι άλλαξε τη ζωή τους για πάντα.

Αυτή η περίληψη είναι από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου. Νομίζω πως είναι αρκετά καλή, ώστε να το καταλάβετε.

Αυτό είναι το εξώφυλλο του βιβλίου:

Μερικές λεπτομέρειες από το Ο Όγκι & εγώ υπάρχουν στην ταινία🎬 Το Θαύμα. Την ταινία🎬 αυτή σας την πρότεινα στο άρθρο που έγραψα για το βιβλίο📖 Το ΘΑΥΜΑ.

Σας συμβουλεύω, αφού διαβάσετε Το ΘΑΥΜΑ, να διαβάσετε και το Ο Όγκι & εγώ, γιατί (όπως σας είπα και στο άρθρο Το ΘΑΥΜΑ!) θα είναι καλύτερο να διαβάσετε πρώτα και τα δύο βιβλία📖 με όλες τις λεπτομέρειες και μετά να δείτε την ταινία🎬.

ΥΓ: Αυτό το βιβλίο📖 μου είπε το σχολείο μου να το διαβάσω (όπως καταλάβατε μου το πρότεινε, επειδή μου είχε ήδη προτείνει να διαβάσω Το ΘΑΥΜΑ).

12 comments

Skip to comment form

  1. Υπέροχο άρθρο!!! Το βιβλίο αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο!!!!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Νάνσυ!

  2. Ουαου! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!
    Όταν είδα την ταινία για πρώτη φορά μου άρεσε πάρα πολύ το ότι βλέπαμε την ιστορία από διαφορετικές οπτικές γωνίες (π.χ. της αδερφής του, της μητέρας του κ.α.)
    Τέλειο άρθρο!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ευσταθία! Στην ταινία Το Θαύμα δεν έχει την ιστορία από την οπτική γωνία της μητέρας του Όγκι.

  3. Φανταστικό άρθρο Κατερίνα! Αυτό το βιβλίο φαίνεται πολύ ωραίο !

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ελένη!

  4. Ουπς! Έχεις δίκιο! Μπερδεύτηκα! 😅

    1. Δεν πειράζει.

  5. Υπέροχο άρθρο!! Φαίνεται τελειοο!!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ανδριάνα!

  6. το εχω διαβασει και ειναι πολυυ ωραιο [και αυτο και το πρωτο βιβλιο]

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Αναστασία! Χαίρομαι!

Leave a Reply