Πληροφορίες για το Blog μου!

Αγαπητοί blog friends μου😃😃! Σας ζητάω συγγνώμη που δεν ανέβαζα άρθρα τελευταία, απλώς δεν είχα χρόνο. Ελπίζω να με συγχωρήσετε. Λοιπόν, στο σημερινό άρθρο θα σας πω πληροφορίες για το blog μου. Αυτήν την ιδέα μου την έδωσε η Αντωνάτου Αθανασία-Νικολία και την ευχαριστώ πολύ!

Καταρχήν, όλοι ξέρετε ότι η Ελένη Καφετζή είναι ξαδέλφη μου (αυτός είναι ο σύνδεσμος του blog της https://blogs.e-me.edu.gr/a566782/). Η Ελένη, λοιπόν, είχε ανοίξει το blog της και ήθελε να ανοίξω και εγώ ένα δικό μου blog. Εγώ δίσταζα πολύ, πάρα πολύ! Πίστευα ότι δε θα κατάφερνα τίποτα και έτσι της είπα "Όχι.". Η Ελένη, όμως συνέχισε να μου το προτείνει. Κάθισα μια μέρα και το σκέφτηκα. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να έχω blog, αλλά φοβόμουν. Όμως, ήθελα πάρα πολύ να δω πώς είναι και να μιλάω για πράγματα που με ενδιαφέρουν. Έτσι αποφάσισα να ανοίξω το blog μου. Η Ελένη με βοήθησε πολύ και την ευχαριστώ απεριόριστα για όλα όσα έκανε για μένα!

Η αρχική ιδέα του blog ήταν "Το σπίτι". Δηλαδή ένα blog στο οποίο θα νιώθατε σαν στο σπίτι σας. Η δεύτερη ιδέα του blog ήταν "Η αλήθεια". Ήθελα να κάνω ένα blog στο οποίο θα μιλούσα για γενικά και όμορφα πράγματα (όπως Να αγαπάς τον εαυτό σου). Η τρίτη (και τελευταία ιδέα) για το blog ήταν να μιλάω για πράγματα που με ενδιαφέρουν και μέσα σ' αυτά να υπάρχουν και οι δύο προηγούμενες ιδέες μου. Σε αυτό βοήθησαν διάφορα πράγματα που έκανα, όπως κάποιες κατηγορίες του blog μου. Έτσι δημιουργήθηκε το θέμα αυτού του blog, το οποίο είναι όλα τα θέματα!

Ο λόγος που άνοιξα το blog μου είναι, για να ασχολούμαι με περιεχόμενο τέτοιου τύπου, για να μιλάω για πράγματα που με ενδιαφέρουν και για να μάθω καινούρια πράγματα.

Ο σκοπός του blog μου είναι να δημιουργηθεί μια οικογένεια με ίσα δικαιώματα. Όλοι έχουν άποψη εδώ και όλοι μπορούν να πουν οτιδήποτε θέλουν. Θέλω να διαμορφώσω ένα περιβάλλον στο οποίο θα νιώθετε οικειότητα, ασφάλεια και ελευθερία. Δε χρειάζεται να πείτε κάποιο ψέμα εδώ. Αν κάτι δε σας αρέσει στο blog μου μπορείτε να μου το πείτε (ένα άρθρο, για παράδειγμα). Έτσι θα γίνω καλύτερη και θα σας αρέσει περισσότερο το blog μου!

Γενικά για το blog μου είμαι πολύ περήφανη! Νιώθω χαρούμενη και ευχαριστημένη που έχω φτάσει ως εδώ! Λυπάμαι βέβαια πολύ για αυτό το άρθρο https://blogs.e-me.edu.gr/a441766/2021/09/12/%cf%84%ce%bf-blog-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac/ και ελπίζω να με συγχωρήσετε. Χαίρομαι όταν μου αφήνεται σχόλια, γιατί πραγματικά στο μυαλό μου θεωρώ ότι είμαστε όλοι μια παρέα. Νιώθω συντροφιά σε κάθε σχόλιο που διαβάζω και γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ! Επίσης, κάποιοι θεωρούν το blog μου το καλύτερο. Δε ξέρω αν αυτό ισχύει, αλλά και πάλι ευχαριστώ!

Το blog μου μου αρέσει, όπως είναι! Μπορεί να κάνω καμία μικρή αλλαγή, αλλά σαν μια γενική εικόνα είναι ωραίο!

Μπορείτε να μου γράψετε στα σχόλια ό,τι θέλετε (ερωτήσεις, ιδέες κ. τ. λ.). Επίσης θα ήθελα να μου γράψετε στα σχόλια, γιατί σας αρέσει το blog μου, αν θέλετε να αλλάξω κάτι στο blog μου, αν έχω πετύχει τον σκοπό του blog μου, αν θέλετε να ξανακάνω κάποιο παρόμοιο άρθρο καθώς και ό,τι άλλο θέλετε.

ΥΓ: Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!

5 comments

Skip to comment form

  1. Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μου!!!!! Το blog σου είναι πραγματικά τέλειο!!!! Τελικά ήταν πολύ σωστή η επιλογή να το ανοίξεις!!!! Εγώ πραγματικά μπορώ να κάθομαι ώρες στο blog σου!!!! Όσο για αυτό που μας είπες που πολλοί λένε ότι το blog σου είναι το καλύτερο αυτό το λέω και εγώ και εγώ το λέω γιατί το εννοώ και πραγματικά ισχύει!!! Φυσικά και το blog της Ελένης είναι πάρα πολύ ωραίο!!!! Επισης εμένα το blog σου μου αρέσει γιατί μέσα από αυτό μαθαίνω καινούργια πράγματα, ακούω διάφορες απόψεις αλλά λέω και εγώ την δικιά μου και είναι ένα blog με το οποίο διασκεδάζω και περνάω καλά!!! Είναι ένα blog που τα διαθέτει όλα !!!! Εγώ δεν θα ήθελα να αλλάξεις κάτι στο blog σου ή τουλάχιστον δεν έχω σκεφτεί ακόμα κάτι. Μου αρέσει πολύ το blog σου έτσι ακριβώς όπως είναι!! Επίσης εγώ θεωρώ ότι έχεις πετύχει τον σκοπό σου δηλαδή το blog σου είναι πολύ ωραίο και πάει από το καλό στο καλύτερο! Και όπως μας είπες θες να δημιουργήσεις ένα blog στο οποίο θα νιώθουμε οικειότητα και ασφάλεια και μπορώ να πω ότι αυτό το έχεις πετύχει!!!! Αν συνεχίσεις έτσι θα τα πας τέλεια!!! Σου εύχομαι να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να καταφέρνεις καινούργια πράγματα !!! Έχεις ένα πολύ ωραίο blog και μπράβο σου που έχεις καταφέρει να φτάσεις ως εδώ!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για τα καλά σου λόγια, Νάνσυ! Επίσης! Φυσικά και μου άρεσε!

      1. Παρακαλώ!!! Χαίρομαι!!

  2. Εννοείτε πως έχεις πετύχει τον στόχο σου! Παρακαλώ! Αλλά και ευχαριστώ που τελικά με άφησες να σε πείσω! Το blog σου είναι όλα αυτά που ήθελες να είναι και πολλά παραπάνω. Μαθαίνω και κυρία πράγματα, διασκεδάζω και εξερευνώ. Εννοείτε πως το blog σου είναι το καλύτερο ξαδερφουλα!💜Βέβαια και όλα τα άλλα blog είναι τέλεια! Νάνσυ ευχαριστώ! Λατρεύω το blog σου και το θεωρώ και αυτό το καλύτερο!🥰 Συνέχισε την υπέροχη δουλειά σου Κατερίνα!💕

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για τα καλά σου λόγια, Ελένη! Παρακαλώ! Επίσης!

Leave a Reply