Ελληνικά

Νόστιμα Γλυκά😋

Γειά σας, γειά σας και πάλι γειά σας blog friends✋✋! Σήμερα θα μιλήσουμε για κάποια υπέροχα γλυκά και συγκεκριμένα για τούρτες🎂, κορμούς, τηγανίτες🥞, καπ κέικ🧁, μακαρόν, ντόνατ🍩 και σας έχω μια έκπληξη για το τέλος! Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

  • Τούρτες🎂

Οι τούρτες🎂 είναι τα πιο συνηθισμένα γλυκά και φυσικά είναι το κυριότερο πράγμα σε ένα πάρτι!!!!!

Αυτή η τούρτα🎂 έχει μόνο ασπρόμαυρα χρώματα. Κατά τη γνώμη μου θα ταίριαζε καλύτερα στην Κρουέλα Ντε Βιλ!!!!!!

4 Οικονομικά και εύκολα γλυκά ψυγείου που θα λατρέψεις! | ediva.gr | Food, Dessert recipes, Sweet recipes

  • Κορμός

Ο κορμός είναι σαν μια μακρόστενη τούρτα με κομμάτια μπισκότου🍪 μέσα!!!!!!

Αυτός ο κορμός είναι ο πιο συνηθισμένος. Απλώς έχει την προσθήκη λιωμένης σοκολάτας🍫 από πάνω. Για να πω την αλήθεια εμένα μου φαίνεται πιο νόστιμη η λιωμένη σοκολάτα🍫 (αλλά δε θα με χάλαγε αν τον έτρωγα όλο😂)!!!!!!!! Επίσης θα τον προτιμούσα για γλυκό μετά το μεσημεριανό μου και όχι για πάρτι.

Γλυκά από.. σπίτι!» - Τρόφιμα & Ποτά - Το πιάτο μας - ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - http://www.nutrimed.gr/

  • Τηγανίτες🥞

Οι τηγανίτες🥞 είναι μικρές κρέπες και γι' αυτό είναι και καλύτερες!!!! Είναι πολύ χαριτωμένες και μπορείς να φας όσες θες, επειδή είναι μικρές!!!!!

Αυτές οι τηγανίτες🥞 είναι λευκής σοκολάτας. Επίσης είναι too much, αλλά πεντανόστιμες😋!!!!!!!!!! Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που σας τις δείχνω. Αυτήν την επιλογή τηγανίτων🥞 θα ήταν καλύτερο να την τρώτε όταν είστε έξω (βόλτα) με τους φίλους σας!!!!!!!!!!!!

Τα πιο απολαυστικά γλυκά των Νοτίων Προαστίων

Αυτές οι τηγανίτες🥞 είναι μαύρης σοκολάτας🍫 και φαίνονται καταπληκτικές!!!!!!!!!!!! Πιστεύω ότι θα ήταν τέλειες για ένα πιτζάμα πάρτι!!!!!!!!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ | Φτιάξε στο σπίτι τα πιο τέλεια γλυκά

  • Καπ κέικ🧁

Τα καπ κέικ🧁 είναι μικρά κεκάκια και πολύ γλυκούλικα!!!!!!!!!

Αυτά στην εικόνα είναι από μαύρο μείγμα και από πάνω τους έχουν άχνη. Νομίζω ότι είναι ένα απ' τα πιο απλά είδη καπ κέικ🧁. Επίσης πιστεύω ότι αν είχαν γέμιση σοκολάτας🍫 θα ήταν απίθανα ως σνακ σ' ένα πάρτι!!!!!!!!!!!

εύκολα γλυκά | MamaPeinao.gr

  • Μακαρόν

Τα μακαρόν προέρχονται από τη γαλλική κουζίνα και είναι στ' αλήθεια πολύ νόστιμα😋!!!!!!

Στην εικόνα τα μακαρόν έχουν πολλές γεύσεις. Το πάνω είναι φιστίκι🥜, το μεσαίο αριστερά είναι σοκολάτα🍫, το μεσαίο δεξιά είναι μπανάνα🍌, το κάτω αριστερά είναι φράουλα🍓 και το κάτω δεξιά είναι βανίλια. Εγώ έχω φάει απ' όλες αυτές τις γεύσεις και όταν τα δοκιμάσετε θα θέλετε συνέχεια μετά το μεσημεριανό σας να τα τρώτε για γλυκό!!!!!!!!!!

Σοκολάτα Patisserie - Αρχική

  • Ντόνατ🍩

Τα ντόνατ🍩 είναι πολύ νόστιμα επίσης και με πολλές γεύσεις, επικαλύψεις, γλάσα, τρούφες και άλλα πολλά!!!!!! Μμμμμ... Ακούγονται κάπως έτσι...

YgeiaWatch - Υπάρχουν και υγιεινά γλυκά

Α! Επίσης τα ντόνατ🍩 (αυτά που είναι πάνω☝) είναι μίνι ντόνατ🍩. Δηλαδή είναι μικρότερα απ' τα αληθινά. Θα έλεγα ότι και αυτά είναι για πιτζάμα πάρτι!!!!!!!

Τώρα η έκπληξη...

Τύμπανα παρακαλώ🥁🥁🥁🥁!

Τρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ένα περίεργο είδος ντόνατ🍩!

Αυτό το είδος ντόνατ🍩 είναι πάρα πολλά πράγματα. Στην ουσία είναι ντόνατ🍩 σαν μακαρόν ή καπ κέικ🧁 ή μπισκότο🍪 ή μίνι μπέργκερ🍔. Δε ξέρω τι ακριβώς είναι. Πάντως πρέπει να είναι κάτι απ' αυτά που είπα. Τέλος πάντων, φαίνονται πολύ Yummy, Yummy, Yummy!!!!!!!!!!!!!! Εγώ θα έπαιρνα και αυτά ως γλυκά σ' ένα πάρτι.

9 γλυκά που θα βρεις μόνο στη Νέα Υόρκη! - iTravelling

Γράψτε μου στα σχόλια αν στ' αλήθεια σας έτρεξαν τα σάλια🤤, ποιο απ' τα γλυκά σας φάνηκε πιο νόστιμο😋 και αν ξέρετε τι είναι το τελευταίο να μου το πείτε σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Φαίνονται όλα πεντανόστιμα! Οι τηγανίτες μου άρεσαν πιο πολύ!
    Το τελευταίο λέγεται Macaron Donut.

    1. Σ’ ευχαριστώ, Ευσταθία Παναγιώτα! Α! Ώστε έτσι λέγεται… Σ’ ευχαριστώ και γι’ αυτό!

  2. Πεντανόστιμα! Τώρα πείνασα! Περισσότερο μου άρεσε το τελευταίο και το macaron με γεύση ΣΟΚΟΛΑΤΑ🍫 Εγώ είμαι chocolate forever! Πολύ ωραίο άρθρο Κατερ! Συνέχισε έτσι! Α και καταπληκτική ιδέα 🤔

    1. Ευχαριστώ, Ελένη!

  3. Ενδιαφέρον άρθρο, πεντανόστιμα γλυκά!!!

    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο, Επαμεινώνδα!

  4. Μμμ, μου άνοιξες την όρεξη

    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο, Αργυρώ!

Αφήστε μια απάντηση