Gotham Knights

Ενώ ο Mπρους Γουέιν είναι πια νεκρός, Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood αναλαμβάνουν να προστατεύσουν το Γκόθαμ από τις εγκληματικές δυνάμεις που δρουν στη πόλη. Ένα ατμοσφαιρικό και στυλάτο παιχνίδι έρχεται για τους φαν της DC.

Deathloop

Kομψό, με art-deco στυλ, αυτό το παιχνίδι ακολουθεί έναν δολοφόνο που ταξιδεύει στο χρόνο. Ο τελευταίος παγιδεύεται σε λούπα, σε ένα πάρτι που διοργανώνεται σε ένα απομονωμένο νησί, και πρέπει να ξεφορτωθεί οκτώ από τους καλεσμένους. Ωστόσο ένας άλλος δολοφόνος, που ελέγχεται από διαφορετικό παίκτη, προσπαθεί να τον εμποδίσει.

Stray

Στο Stray είσαι μια γάτα που περιπλανιέται στη πόλη προσπαθώντας να ξεφύγει από τα ρομπότ που κυκλοφορούν. Cyberpunk και αιλουροειδή σε μια πρωτότυπη έκδοση που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Hogwarts Legacy

Κάθε millennial που ήθελε να πάει στη Σχολή για Μαγείες και Ξόρκια του Χόγκουαρτς θα βρει ένα καλό υποκατάστατο στο Hogwarts Legacy. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο 1800, την εποχή πριν τα Φανταστικά Ζώα και φυσικά πριν την εποχή του Χάρι Πότερ. Ετοιμαστείτε για περιπέτειες, τέρατα και μαγεία εντός και εκτός του κάστρου.

Psychonauts 2

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια περιμέναμε για το σίκουελ του πρώτου Psychonauts με τους περίεργους χαρακτήρες και το μαύρο χιούμορ. Ένα παράξενο αγόρι μπορεί να μπει στο μυαλό των άλλων και να παλέψει με εσωτερικούς δαίμονες.

 

Πηγή

Visits: 22

Leave a Reply