Στον αέρα η Πλατφόρμα Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των ΝΦΤΦ

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

 

Στον «αέρα» η Πλατφόρμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης/ ΠΠΕεκπ

των Νέων Φίλων της Φύσης

04.05.2020

LINK – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη λειτουργία της Πλατφόρμας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης/ ΠΠΕεκπ των Νέων Φίλων της Φύσης. Στο διαδικτυακό  τόπο, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να περιηγηθεί και να αξιοποιήσει το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Στην ΠΠΕκ o επισκέπτης μπορεί ενημερωθεί και να αξιοποιήσει με διάφορες μορφές τις παρουσιάσεις ποικίλων θεμάτων,  να τις προβάλει στον υπολογιστή του ή να τις κατεβάσει και να τις δει εκτός σύνδεσης.

Επίσης υπάρχει μια ευχάριστη ενότητα θεμάτων με σπαζοκεφαλιές, όπως κρυπτόλεξα και σταυρόλεξα για το περιβάλλον.

Η ενότητα «Περιβάλλον και τέχνες», η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς, περιέχει πλούσιο υλικό, κείμενα και φωτογραφίες με τις υποενότητες: Περιβάλλον και λογοτεχνία – μουσική – ζωγραφική – χορός – θέατρο – αρχιτεκτονική – φωτογραφία  – κινηματογράφος – κόμικς – γλυπτική.

Σύντομα θα ανέβουν και ερωτηματολόγια με μορφή Quiz.

Την πλατφόρμα έχει δημιουργήσει εξ ολοκλήρου ο μαθητής Ευθύμιος Ραφαήλ Αγγελής, υπό την αιγίδα του Ελληνικού δικτύου Φίλοι της Φύσης. Σκοπός της ΠΠΕκπ είναι να συμβάλει, με έναν εύχρηστο και ευχάριστο τρόπο, στην ενημέρωση, στην επιμόρφωση και  να ευαισθητοποιήσει  τους πολίτες, και ιδιαίτερα τη νεολαία, για θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού, ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης.

Η ΠΠΕκπ. εμπλουτίζεται και βελτιώνεται.

Νέοι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ ΝΦτΦ

Ανθέων 72, 12461 | Mail: grynf2012@gmail.com |

BLOG: https://bit.ly/2yozifD | Facebook  https://bit.ly/2zQvYu9 | Instagram https://bit.ly/2YsopUU

Leave a Reply