Furby-το έξυπνο κουκλάκι

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΙΩΝΑ! 15:16 - TA NEA TIS ... Το κουκλάκι Furby θέλει την αγάπη και στοργή σου! Εάν πεινάει, δώσε του να φάει! Εάν το χαϊδέψεις στο κεφάλι, μιλάει και μπορεί να επαναλαμβάνει ότι λες με την πιο αστεία φωνή!

Ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια της τελευταίας εικοσαετίας είναι ο Furby, ένα γούνινο ρομπότ - κατοικίδιο ή ένα ενοχλητικό πράγμα στο ράφι (ανάλογα πως το βλέπει κανείς).

Το πρώτο Furby κυκλοφόρησε από τη Hasbro το 1998, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία σταμάτησε να εξελίσσει ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της. Έτσι, 14 χρόνια αργότερα, ο Furby επιστρέφει σε μία πιο high tech έκδοση.

Η πιο φανερή αλλαγή στο τριχωτό παιχνίδι είναι ότι τα LCD μάτια παίρνουν τη θέση των πλαστικών οφθαλμών δίνοντας την δυνατότητα στον Furby να εκφράζει περισσότερα συναισθήματα. Ακόμη, η έκδοση 2.0 έχει περισσότερους αισθητήρες για αλληλεπίδραση με τον χρήστη και είναι ικανό να κάνει περισσότερες κινήσεις σχετικά με την έκδοση 1.0.

Πλέον, ο Furby δεν κάνει παρέα μόνο με άλλα Furbys αλλά γίνεται… φίλος με συσκευές iOS, όπως το iPad και iPhone.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Mashable θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές με μεταφράσεις στο Apple Store προκειμένου να επικοινωνεί ο χρήστης με το ρομπότ με τα μεγάλα αυτιά.

Η νέα έκδοση της μικρής μπάλας, που γέμιζε το ράφι στο δωμάτιο της αδερφής σου, αναμένεται να βγει στην αγορά φέτος το καλοκαίρι στην τιμή των 60 δολαρίων.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/technology/arthro/381006/o-furby-epistrefei

 

 

Leave a Reply