Δελφίνια 🐬❤️

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

Καλησπέρα! Όπως σας είχα πει και στο προηγούμενο άρθρο θα σας μιλήσω για τα δελφίνια! Τα δελφίνια και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα μου ζώα και αφού σας έχω ήδη μιλήσει για τα κουτάβια τώρα θα σας πω και για τα δελφίνια. Καταρχήν τα δελφίνια έχουν σχεδόν την ίδια εξυπνάδα με τον άνθρωπο, κάτι που δεν έχει κανένα άλλο ζώο. Είναι ή γαλάζια ή γκρι ή ΡΟΖ. Αυτό μπορεί κάποιοι να το ακούτε για πρώτη φορά αλλά είναι αλήθεια! Αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να το ψάξετε! Δυστυχώς όμως υπάρχουν μόνο 15 σε όλο τον κόσμο. Οι επιστήμονες λένε πως είναι ροζ από την τροφή που τρώνε. Τα περισσότερα βρίσκονται στον Αμαζόνιο ποταμό. Να και εικόνες:

Ροζ δελφίνια - το μυστήριο της φύσης

Δελφίνι αλμπίνο γίνεται ροζ όταν αλλάζει η διάθεσή του (video) | Patras Events

Τώρα όμως ας πάμε και στα κανονικά δελφίνια. Θα σας πω τα πάντα σχετικά με το πως μπορώ να κολυμπήσω μαζί τους. Θέλω να ξέρετε πως εδώ και δύο μήνες βλέπω όνειρα με δελφίνια(το λέω για να καταλάβετε πόσο θέλω να κολυμπήσω μαζί τους)τύπου πνίγομαι και με σώζει ένα 🐬. Η Κα Γιώτα μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πριν κλείσουν τα σχολεία μας είχε μιλήσει για ένα ταξίδι της στην Κούβα. Εκεί θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου! Υπάρχει ένα περιφραγμένο κομμάτι στη θάλασσα που μέσα υπάρχουν εκπαιδευμένα δελφίνια! Παίρνεις ένα φέρι μποουτ και όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο οι εκπαιδευτές σε ρωτάνε αν θες να βουτήξεις!!!!!!!Τότε ήταν που άρχισα να τσιρίζω(Μαρία, Ελευθερία και Ειρήνη παρακαλώ επιβεβαιώστε το!)Και φυσικά και δεν το πίστευα μέχρι που η κα μας έφερε την επόμενη μέρα αυτή με ένα δελφίνι να την φιλάει στο μάγουλο!Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! Αυτό με ξετρέλανε! Με άκουσε όλο το σχολείο! Από τότε έχω βάλει στις ειδοποιήσεις του κινητού μου δελφίνι. Δεν σας λέω ψέματα! Κατερίνα επιβεβαίωσέ το! Έρχεται μία και ακούγεται ένα γλυκό δελφινάκι! Να και εικόνες:

8 παράξενες αλήθειες που δεν ξέρετε για τα δελφίνια - Newsbomb

Δελφίνια: Είναι πράγματι τα πιο έξυπνα και αγαθά ζώα;

Δεν είναι γλύκες? Ας ελπίσω κάποτε να βγει πραγματικό αυτό το όνειρο......

Bye for now!

Helen🐬💜

12 comments

Skip to comment form

  1. Τέλειοοοοοοοοοο !!!!!!!

  2. Γλύκες!! Οι γονείς μου έχουν πάει στη Κούβα και κολυμπήσαν και αυτοί με δελφίνια. Εγώ δε ζουσα☹ Ατυχία!!😣

  3. Διαβεβαίωσε και την τσιρίδα που έριξα στο μάθημα

  4. τελειο !! τελειες εικονες και το κειμενο επισης να ξερετε οτι ναι τσιριζε και ακουστηκε σε ολο το σχολείο !! Ελένη μου να ξερεις και εγω θελω να κολυμπησω με ενα δελφινι δεν εχω κολυμπισει ,ομως εχω δει απο κοντα οοταν ταξιδευα στην λεσβο και μας οδηγουσαν πρως το νησι ελπιζω το ονειρο σου να πραγματοπιηθει !! ΥΓ :ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ

  5. Είναι τέλειο! Τα δελφίνια είναι πολύ γλυκά! Παιδιά δεν κάνει πλάκα. Αλήθεια έχει βάλει ήχο δελφινιού να ακούγεται στις ειδοποιήσεις της. Λατρεύει τα δελφίνια!

  6. Ευχαριστώ κορίτσια!

  7. Παρακαλώ!

  8. Ωωωωω! 😍😍 Τι γλυκούλια!!!!!!

  9. Και εγώ λατρεύω πολύ τα δελφίνια!Είναι πολύ γλυκά!🐬🐬Τέλειο άρθρο!
    Αν κάποια θέλει να αφήσει σχόλιο στο block μου:https://blogs.e-me.edu.gr/a616256/

  10. τελειο

  11. Τα λατρεύω τα δελφίνια!!!Μλαλιστα ένα είχε σώσει τον παππού μου όταν ήταν νέος!Ο άλλος μου παππούς όταν πήγαινε κάπου με ιστιοφόρα(τα οποία κ λατρεύει)τραγουδούσε κ τα δελφίνια βγήκαν στην επιφάνεια και κολυμπούσαν γύρω από το ιστιοφορο!Επίσης κάθε καλοκαίρι βλέπω δελφλινια στο παραθαλάσσιο εξοχικλο μου στην Αιδηψό!!Συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο…Ήθελα να μοιραστώ τα πάντα μαζί σας!!

    Κ πάλι σε ευχαριστούμε για την παρέα σου κ τις συμβουλές σου!

  12. Εγώ ευχαριστώ που μου αφήνετε σχόλια! Πολύ ωραίες ιστορίες!

Leave a Reply