Ταξιδάκι στην Ρόδο!🌅

Γειά σας φίλοι μου!😀 Η Κατερίνα Σιδηροπούλου διοργάνωσε έναν Διαγωνισμό Μέρους Διακοπών στο blog της! Να το άρθρο:

https://blogs.e-me.edu.gr/a441766/2021/06/10/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8e%ce%bd/

Εκτός απ' ότι σας προτείνω να συμμετέχετε🙋‍♀️🙋‍♂️ ήθελα να σας πω πως εγώ θα συμμετέχω μέσω αυτού του άρθρου! Άρα ας ξεκινήσουμε το ταξιδάκι μας🎫💛!

Πρώτα ας δούμε μία από τις διασημότερες παραλίες:

Anthony Quinn Bay

Ο Anthony Quinn είναι ένας ηθοποιός ο οποίος είχε πάει σε αυτή τη παραλία γιατί εκεί πέρα έγιναν κάποιο γυρίσματα για μια ταινία που έπαιζε. Μαγεύτηκε τόσο πολύ που την αγόρασε και της έδωσε το όνομά του. Είναι κάπως κυκλική σαν λίμνη. Να μερικές φωτογραφίες:
Η ελληνική παραλία που φέρει το όνομα του σπουδαίου Άντονι Κουίν
Beach Anthony Quinn - Marina Pilot
Anthony Quinn Beach, Rhodes Greece - 4K - YouTube
Και ένα βίντεο:
https://youtu.be/BVTLbQv0vGw?t=3

Κοιλάδα Πεταλούδων

Είναι ένα υπέροχο δάσος με ποταμάκια και πεταλούδες. Το πιο ενδιαφέρον και δημοφιλές αξιοθέατο, όχι μόνο της περιοχής, αλλά και ολόκληρου του νησιού της Ρόδου με την μοναδική χλωρίδα και πανίδα της. Η Κοιλάδα των Πεταλούδων γεμίζει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με νυχτοπεταλούδες που φθάνουν εδώ κατά χιλιάδες, κατακλύζοντας τους κορμούς των δέντρων πάνω στους οποίους ξεκουράζονται και κοιμούνται. Καθώς πετάνε κατά σμήνη δημιουργούν ανεπανάληπτο σκηνικό καφεκόκκινων εκρήξεων.

Ρόδος: Αναμορφώνεται ο σπάνιος βιότοπος της κοιλάδας των Πεταλούδων - etravelnews.gr

Πεταλουδες ροδος - Κριτικές για Κοιλάδα Πεταλούδων, Πεταλούδες, Ελλάδα - Tripadvisor

Κοιλάδα των Πεταλούδων: Ένα παραμυθένιο σκηνικό στη Ρόδο | Photos

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - Κοιλάδα των Πεταλούδων - Ενοικίαση αυτοκινήτου στο νησί της Ρόδου, ενοικιασεις αυτοκινητων στη ρόδο, ολοκληρωμένο στόλο αυτοκινήτων σε όλη τη Ρόδο και σε εξαιρετικές τιμές

Παλιά Πόλη της Ρόδου

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο! Αντίο😘

6 comments

Skip to comment form

  1. Σ’ ευχαριστώ που προσπαθείς για τον διαγωνισμό και χαίρομαι που θα συμμετέχεις! Μου άρεσε πάρα πολύ το άρθρο και η παρουσίασή σου! Θα ήθελα να σου ζητήσω κάτι, όμως. Επειδή είπα στο άρθρο Διαγωνισμός Μέρους Διακοπών! να μου στείλετε ό,τι θέλετε στα σχόλια και επειδή μπορεί όσοι θα συμμετέχουν και όσοι είναι από το blog μου να μην το δουν στο blog σου (γιατί αυτοί θα ψηφίσουν) θα ήθελα να μου στείλεις τον σύνδεσμο του άρθρου Ταξιδάκι στη Ρόδο! στα σχόλια του άρθρου Διαγωνισμός Μέρους Διακοπών!

    1. Σου το έστειλα

      1. Το ξέρω. Απλώς όταν σου έγραψα αυτό το σχόλιο δε μου το είχες στείλει ακόμη και αυτό το σχόλιό μου άργησες να το εγκρίνεις.

  2. Τέλειο άρθρο καί πολύ ωραία βίντεο!!💙

  3. Κι βέβαια μας άρεσε το άρθρο! Πολύ ωραίος προορισμός!

  4. πηγα φετοσ στην Ροδο και ηταν πολυ ωραι πηγα σε οσα ειπεσ εκτοσ απο την κοιλαδα των πεταλουδων.😃😃

Leave a Reply