Η μαγεία της φύσης✨

Γειά σας! Σ' αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για 3 θαύματα της φύσης! Ας ξεκινήσουμε με το......

Βουνό Ουράνιο Τόξο!🌈

Το Βουνό Ουράνιο Τόξο, στο Περού, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά βουνά στον κόσμο επειδή είναι πολύχρωμο! Έχει στρώσεις από διαφορετικά χρώμα. Ονομάζεται ''Βουνό Ουράνιο Τόξο'' επειδή στ' αλήθεια μοιάζει με ουράνιο τόξο, δεν μοιάζει? Στην πραγματικότητα είναι πολύ ψηλό για να το ανέβεις, και ακόμα και οι καλύτεροι ορειβάτες το βρίσκουν δύσκολο να ανέβουν στην κορυφή.

Trek to the Rainbow Mountain in Peru, Day trip from Cusco. 1-day trip. IFMGA leader

The "Best" Rainbow Mountain In Peru 2021 • Hello Daydreamers

Λίμνη Hillier💗

Αυτή είναι η Λίμνη Hillier. Είναι στο Νησί Μέση, ένα μικρό νησί στην νότια Αυστραλία. Είναι πολύ ιδιαίτερο επειδή είναι ροζ! Σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Οι επιστήμονες πιστεύουν πως το νερό είναι ροζ  επειδή υπάρχουν μικροί οργανισμοί μέσα σ' αυτό. Ο καλύτερος τρόπος να δεις την λίμνη είναι να πετάξεις από πάνω με ένα αεροπλάνο ή ελικόπτερο!

Pink Lake Hillier of Australia | Times of India Travel

One of the most brilliant Pink lakes in the world is Lake Hillier, on an island ... - One of the most brillian… | Lake hillier, Western australia travel, Lake

Waitomo Glowworm Caves!

Το Waitomo Glowworm Caves(Το Γουατόμο Σπήλαιο Πυγολαμπίδων) είναι ένα φανταστικό μέρος που οι επισκέπτες της Νέας Ζηλανδίας δεν θα το χάσουν! Αυτό που κάνει αυτό το σπήλαιο μοναδικό  είναι κάτι μικρά έντομα που ονομάζονται πυγολαμπίδες που ζουν εκεί. Τα σώματά τους αναδίνουν φως και κάνουν το σπήλαιο να μοιάζει με ουρανό γεμάτο άστρα!

Inside Waitomo Caves: New Zealand Glowworm Caves

A New Zealand Cave Lit Solely by Glow Worms | Nature photography, Nature, Fantasy landscape

Αυτό ήταν το άρθρο για σήμερα! Ελπίζω να σας άρεσε!

🗨Sunday Tip!

Απολαύστε το καλοκαίρι και μην περνάτε πολύ χρόνο στις οθόνες!

Άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Ξέρατε ότι το κραγιόν περιέχει λέπια ψαριού?

Bye!

5 comments

Skip to comment form

  1. Πολύ ωραίο άρθρο!!! Επίσης για την άχρηστη πληροφορία της ημέρας εγώ δεν το ήξερα 😂 αλλά να ξέρετε δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω ποτέ κραγιόν 😂🤣😂

  2. Τέλειο άρθρο!!Εγώ δεν το ήξερα.

  3. Τέλειο άρθρο! Εμένα μου άρεσε πολύ! Ναι, το Βουνό Ουράνιο Τόξο μοιάζει με Ουράνιο Τόξο! Η Λίμνη Hillier είναι φανταστική! Τα Waitomo Glowworm Caves είναι μαγευτικά! Το Tip για την Κυριακή είναι τέλειο! Εγώ την άχρηστη πληροφορία δεν την ήξερα.

  4. Τέλειο άρθρο!

  5. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ το Βουνό Ουράνιο Τόξο

Leave a Reply