Φυσικά Φαινόμενα!

Γειά σας👋! Σήμερα θα σας μιλήσω για εντυπωσιακά Φυσικά Φαινόμενα! Ας ξεκινήσουμε:

Καταρράκτης Bigar, Ρουμανία

Κι όμως δεν είναι photoshop… O καταρράκτης Bigar χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «ιερός» αφού το σχήμα το θυμίζει καμπάνια. Είναι από τους πιο εντυπωσιακούς καταρράκτες στα Βαλκάνια και όχι μόνο λόγω της πρωτότυπης μορφής αλλά και λόγω της ασύλληπτης φυσικής ομορφιάς.

Ανακαλύψαμε 5 από τα πιο εντυπωσιακά τοπία του κόσμου! Δείτε τα μέσα από υπέροχες φωτογραφίες - TheNewspaper.gr

Αξιοθέατα της διπλανής «πόρτας»: Παραμυθένιος καταρράκτης σε σχήμα καμπάνας κρυμμένος στα Βαλκάνια [εικόνες] | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Βράχος Preikestolen, Νορβηγία

Ο βράχος Preikestolen βρίσκεται στη Νορβηγία και έχει απόσταση από το έδαφος 604 μέτρα. Είναι από τα πιο ελκυστικά τουριστικά μέρη της χώρας και ένα από τα πιο γνωστά του κόσμου όπου όταν ανεβεί κανείς αντικρίζει μια ωραία θέα της θάλασσας με ορεινά τοπία.

Βράχος Preikestolen, Νορβηγία
Preikestolen, Νορβηγία

Σπήλαιο Eisriesenwelt, Αυστρία

Το Εisriesenwelt είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο πάγου στον κόσμο και βρίσκεται στην Αυστρία. Όταν μπεις μέσα, αντικρίζεις «παγωμένους» καταρράκτες και πυλώνες από πάγο, κάνοντάς σε να υποκλίνεσαι στην όμορφη φύση.

Σπήλαιο Eisriesenwelt, Αυστρία
Σπήλαιο Eisriesenwelt, στο εσωτερικό, Αυστρία
Η διαδρομή πάνω στο βουνό που οδηγεί στο Σπήλαιο Eisriesenwelt, Αυστρία

 Αletsch Glacier, Ελβετία

Ο παγετώνας Αletsch βρίσκεται στην περιοχή των Άλπεων και το μήκος του φτάνει τα 14 μίλια. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εν λόγω παγετώνας αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και είναι ένα τοπίο πραγματικά μαγευτικό.

Αletsch Glacier, Ελβετία
Παγετώνας Αletsch Glacier, Ελβετία

Καταρράκτης Jagala, Εσθονία

καταρράκτης Jagala είναι ο μεγαλύτερος στην Εσθονία, όπου την καλοκαιρινή περίοδο ξεχειλίζει από τα νερά, ενώ το χειμώνα δημιουργούνται εντυπωσιακοί πάγοι προκαλώντας έτσι ανεπανάληπτης ομορφιάς εικόνες.

Καταρράκτης Jagala, Εσθονία
Ο Καταρράκτης Jagala παγωμένος, Εσθονία

 

Πως σας φάνηκαν? Ελπίζω να σας άρεσαν! Σας έχω μια ερώτηση που θα σχετίζεται με το επόμενο άρθρο. Ποιο τραγούδι παίζει συνέχεια τις τελευταίες ημέρες? Είναι πολύ famous τις τελευταίες 'βδομάδες. Γράψτε μου ο καθένας τη γνώμη του σ' αυτήν την ερώτηση. Τα λέμε!

11 comments

Skip to comment form

  1. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον άρθρο μου άρεσε πάρα πολύ! Όσο για την ερώτησή σου εγώ η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει κάτι για κάποιο τραγούδι που έχει γίνει πολύ famous τις τελευταίες εβδομάδες οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω, συγνώμη. 🙁

  2. Σε ευχαριστώ! Φυσικά και δεν πειράζει! Αλήθεια? Εμένα το μόνο που λένε όλοι στο σχολείο μου αυτό είναι…

  3. Τέλειο το άρθρο σου

  4. Απίθανο άρθρο!!!⭐Ούτε εγώ ξέρω ή έχω ακούσει κάποιο.Αλλα θα το μάθω στο επόμενο σου άρθρο!!

  5. Πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον το άρθρο! Όσο για την ερώτηση σου ούτε εγώ έχω ακούσει κάποιο τραγούδι
    , αλλά νομίζω ότι το Κάτι Σαν Αστέρι είναι αρκετά δημοφιλές. Βεβαία αποκλείεται να είναι αυτό αλλά… 😅. Δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα ,συγγνώμη.

  6. τελειο!!!!!!!!!!!!!!

  7. Σας ευχαριστώ! Το ανέβασα το άρθρο

    1. Παρακαλώ! Εντάξει.

  8. Δεν μπορώ να ξαναλειτουργήσω το blog φετος. Θα ξαναρχίσω να γράφω τον Ιούνιο που ερχεται. Είναι πρωσοπικοί οι λόγοι που κλείνω το blog μου… όμως μπορώ α μπαίνω κανονικά μέσα!! Οκ; Καταρχήν, τέλειο άρθρο! Όλα μου αρεσαν!!

    1. Εντάξει. Ευχαριστώ!

  9. Υπέροχο άρθρο! Τέλεια! Μου άρεσαν πάρα πολύ! Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν ακούω τραγούδια τώρα τελευταία, οπότε δε ξέρω.

Leave a Reply