Αμέρικαν Σταφορντσαϊρ τεριέ!!🐶

  Γεια σας και πάλι αναγνώστες μου👋!! Τι κάνετε πώς είστε😁;; Ελπίζω να είστε πολύ καλά💖!!! Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα ανεβάζω πολλά άρθρα γιατί δεν έχω χρόνο οπότε αν δεν ανεβάζω για πολύ καιρό άρθρα δεν σημαίνει ότι το blog μου θα κλείσει απλώς δεν θα έχω χρόνο😔!!! Επίσης συγνώμη που δεν κάνω σχόλια στα blogs σας γιατί πάλι δεν προλαβαίνω αλλά αν έχω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να σας κάνω όσο πιο πολλά σχόλια μπορώ 😊!! Τέλος πάντων μετά από πολύ καιρό κάνω καινούργιο άρθρο💚💛!!Στο σημερινό άρθρο θα σας πω για μία ράτσα σκύλου🐶!!! Ελπίζω να σας αρέσει πείτε μου κάτω στα σχόλια!!!💙💙Ας αρχίσουμε το άρθρο λοιπόν!!!                                    Το τεριέ Σταφορντσάϊρ, σε αντίθεση με το όνομά του, προέρχεται από το Μπέρμινγκχαμ της Αγγλίας. Η εμφάνισή του στην Αμερική έγινε το 1870. Πρόγονός του φαίνεται να είναι το μπουλντόγκ, αφού οι απεικονίσεις των μπουλντόγκ την περίοδο εκείνη είναι πιο κοντά στο Αμέρικαν Σταφορντσάϊρ τεριέ, παρά στη σημερινή τους μορφή. Το όνομα της ράτσας αναθεωρήθηκε την 1 Ιανουαρίου του 1972 σε Αμέρικαν Σταφορντσάϊρ τεριέ.Είναι ένα μεσαίου μεγέθους, μυώδες σκυλί, με μεγάλη χρωματική ποικιλία στο τρίχωμά του.
Το Αμέρικαν Σταφορντσαϊρ τεριέ είναι ίσως η πιό παρεξηγημένη ράτσα του κόσμου. Έχουν βγάλει την φήμη των αδίστακτων σκυλιών που επιτίθενται χωρίς αιτία. Αντιθέτως, αυτά τα σκυλιά είναι πολύ αφοσιωμένα και πιστά, αλλά χρειάζονται πολύ μεγάλες βόλτες για να εκτονώσουν την ενέργειά τους. Αν αφοσιωθείτε σε αυτό το σκύλο θα ανακαλύψετε απίθανα πράγματα μέσα στην ψυχή του.               

6 comments on “Αμέρικαν Σταφορντσαϊρ τεριέ!!🐶

  1. Γειά! Χαίρομαι που επέστρεψες! Δεν πειράζει καταλαβαίνω.. Πολύ ωραίο άρθρο! Είναι όντως αδικιμένο! Εμένα μ’ αρέσει!😊Παρόλο που προτιμώ να μικρούλικα σκυλάκια..

  2. Έχουν δίκιο πως είναι λίγο τρομαχτικός αλλά εγώ πιστεύω πως αν είναι δικό σου και του δείξεις την αγάπη σου προς σε αυτόν θα είναι πιο φιλικός μαζί σου!

Leave a Reply